Τα τέλεια φρύδια (προϊόντα & tips)

by - 24.9.18

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εικόνα του προσώπου και αποτελούν "σήμα κατατεθέν" για διάσημες κυρίες, όπως π.χ. η Cara Delevinge. Επιπλέον, είναι αυτά που καθορίζουν την εκφραστικότητά μας και αποτυπώνουν τα συναισθήματά μας. 

Το κάθε πρόσωπο όμως είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικά είναι και τα φρύδια. Και η διαφορά δεν είναι μόνο στο χρώμα, αλλά και στην υφή της τρίχας. Άλλες τρίχες είναι πιο μαλακές και άλλες πιο σκληρές. Επιπλέον, αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο για το σχήμα τους είναι το σχήμα του προσώπου μαςΠέρα όμως από τη φυσική τους κατάσταση, χρειάζεται να επεμβαίνουμε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να διατηρούμε το σχήμα τους και την μοναδική ομορφιά τους.


Φρύδια σε απόγνωση:

Πάρα πολύ βγαλμένα φρύδια ή με κενά σημεία: Όταν συνειδητοποιήσεις ότι το έχεις παρακάνει με το τσιμπιδάκι... πάρε ένα μολυβάκι και εφάρμοσε το αργά και απαλά σε μικρές, σύντομες γραμμές. Στη συνέχεια άπλωσε με το ειδικό βουρτσάκι ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα. 

Ατίθασα φρύδια: Αν οι τρίχες "αρνούνται" να αναπτυχθούν ομοιόμορφα, χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι, και κόψε τις τρίχες που εκτείνονται πέρα από τα φυσικά φρύδια σας (στη συνέχεια επαναλάβετε το χτένισμα προς τα κάτω).

Πολύτιμα tips:

▪ Είναι προτιμότερο να πραγματοποιήσεις αυτή τη διαδικασία σε φυσικό φως, καθώς ο τεχνητός φωτισμός συχνά αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
▪ Στην αφαίρεση των τριχών ξεκίνησε με την κάτω πλευρά κάθε φρυδιού. Φρόντισε να διακόπτεις συχνά την διαδικασία, ώστε να ελέγχεις πως τα δύο φρύδια εξακολουθούν να έχουν το ίδιο σχήμα.
▪ Η πλέον κατάλληλη ώρα για να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου με τσιμπιδάκι είναι μετά το ντους, γιατί έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος και οι περιττές τριχούλες αφαιρούνται ευκολότερα.

Όσο αφορά τα προϊόντα... Τόσο σαν blogger όσο και σαν make-up artist έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα. Δεν μπορώ όμως να σου πω πιο να επιλέξεις. Εσύ θα πρέπει να επιλέξεις εκείνο που θα σε βολέψει. 

Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα φρυδιών είναι:


Μάσκαρα φρυδιών 
Benefit Gimme brow+ volumizing eyebrow gel "no.2"
Radiant Professional Brow Definer Fix & Color Mascara "no.1A"

Μολύβι φρυδιών 
Aura Cosmetics Eyebrow Pensil "BrowMatic" "Blonder"
Sephora Crayon sourcils rétractable waterproof "02.Nutmeg Brown"
Nyx Professional Eyebrow Push-Up Bra

Eyebrow shadow 
Aura Cosmetics Eyebrow  Desinging Powder "BrowArt" "blond"

Plus: Benefit Browvo! Conditioning Primer. Αν έχεις μαδημένα ή κακοβγαλμένα φρύδια πρέπει να το βάλεις οπωσδήποτε στην καθημερινότητά σου! Είναι ένα διάφανο gel, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία για πιο γεμάτα και υγιέστερα φρύδια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή πριν το μολύβι, τη μάσκα κλπ.

You May Also Like

0 Comments