×

Γιατί η Gillette Venus ξέρει!

Σε όλες έχει συμβεί αμέσως μετά την αποτρίχωση να ταλαιπωρούμαστε από ενοχλητικά σπυράκια, κοκκινίλες, κοψίματα και το εκνευριστικό αίσθημα καψίματος. Αν έχεις ευαίσθητο ή λεπτό δέρμα είναι πιο εύκολο να σου συμβεί. 

Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη, η Gillette Venus, η Νο.1 μάρκα προϊόντων ξυρίσματος για γυναίκες παγκοσμίως δημιούργησε μια αποκλειστική καινοτομία, η οποία προσφέρει βαθύ και άνετο ξύρισμα στις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα: τη νέα σειρά Venus Sensitive με τεχνολογία λιπαντικής ταινίας SkinElixir για έως 100% απαλή επιδερμίδα με έως και 0% ερεθισμούς.


Η σειρά Venus Sensitive με SkinElixir διατίθεται στην ελληνική αγορά με προϊόντα που επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα με ευαίσθητο δέρμα να διαλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές της ανάγκες. Συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει: την ξυριστική μηχανή με 3 λεπίδες Venus Smooth Sensitive,  τις ανταλλακτικές κεφαλές Venus Smooth Sensitive, τα ξυραφάκια μιας χρήσης Venus Sensitive

Εκτός από την αποκλειστική τεχνολογία SkinElixir, τα προϊόντα της σειράς Venus Sensitive διαθέτουν επίσης κινούμενη στρογγυλεμένη κεφαλή για λιγότερη πίεση στο δέρμα καθώς και ειδικά σχεδιασμένη λαβή για απόλυτο έλεγχο κατά το ξύρισμα.


Και επειδή ένα καλό ξυραφάκι δεν φτάνει, παρακάτω δες τα σημαντικότερα tips για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

■Πριν ξεκινήσεις να ξυρίζεσαι, κάνε μια "ελαφριά" απολέπιση (καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα scrub που περιέχει αλόη ή μέλι), ώστε να διατηρηθούν οι πόροι ανοιχτοί και καθαροί.

Το ξύρισμα πρέπει να γίνεται ΠΑΝΤΑ σε καθαρό δέρμα, με καθαρό ξυραφάκι Venus Smooth Sensitive και όχι πολυχρησιμοποιημένο. 

■Φρόντισε να μην ξυρίζεσαι παρά πολύ συχνά ώστε να αποφεύγεις πιθανόν ερεθισμούς.

■Το ξύρισμα να γίνεται κατά τη φορά που φυτρώνουν οι τρίχες και όχι κόντρα σε αυτές, βάζοντας πάντα κάποιο προϊόν όπως αφρό ξυρίσματος ή σαπούνι, ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες.

Και τέλος χρησιμοποίησε μια κρέμα ή ένα λάδι για μετά το ξύρισμα.

Προσοχή: να αποφύγεις την αποτρίχωση πριν το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα.