×

O χρόνος υπακούει στους δικούς σου κανόνες με τη νέα premium σειρά αντιγηραντικής φροντίδας της Frezyderm

 

Η FREZYDERM παρουσιάζει τη DIAMOND VELVET, τη νέα premium σειρά αντιγηραντικής φροντίδας αιχμής για το ώριμο/έντονα ταλαιπωρημένο δέρμα. Σχεδιασμένη με έμπνευση τις αισθητικές θεραπείες και συνενώνοντας κορυφαίες καινοτομίες, προσφέρει ολική επανόρθωση, νεανικότητα και σφριγηλότητα, καταργώντας τα όρια του χρόνου!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ FREZYDERM

1) DIAMOND VELVET TECHNOLOGY

ειδική τεχνολογία υψηλής παραμονής στο δέρμα VELVETINWATER καλύπτει μοναδικά τις ανάγκες του ώριμου δέρματος, προσφέροντας ασύγκριτα βελούδινη υφή χωρίς να ασφυκτιά το δέρμα, after-feel ενυδάτωσης, λάμψη, άμεση μείωση των ρυτίδων και εφέ πορσελάνινης όψης και οι ΛΕΠΤΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση κάνοντας ένα αόρατο peeling για λαμπερό, «ζωντανό» δέρμα, ξανά.

2) ΕPIGENETIC REJUVENATION TECHNOLOGY 

Μοναδική Τεχνολογία Βασισμένη στην Επιγενετική, την πιο σύγχρονη Επιστήμη στη μελέτη των γονιδίων του δέρματος. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες, το αναζωογονεί και βελτιστοποιεί την εικόνα του.

3) NEEDLE FREE SKIN REFINING TECHNOLOGY

ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ

Προηγμένη Τεχνολογία με Κρυστάλλους Boron Nitrideμία εξαγωνική πεπλατυσμένη κρυσταλλική δομή. Καθώς οι κρύσταλλοι εισέρχονται στις εσοχές των βαθιών ρυτίδων, με την αντανάκλαση του φωτός σχηματίζεται ένα effect «γεμίσματος» και άρα η εικόνα πιο ομοιόμορφου ανάγλυφου.

DIAMOND VELVET MOISTURIZING CREAM

Κρέμα ισχυρής ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης για αποτελεσματική επαναφορά ελαστικότητας/σφριγηλότητας, ενίσχυση μηχανισμών αντιγήρανσης και επαναφορά λάμψης.

Mε προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ισχυρών δραστικών που:

  • «κλειδώνουν» την υγρασία στην επιδερμίδα, προσφέροντας παρατεταμένη ενυδάτωση
  • ενεργοποιούν τη σύνθεση της πρωτεΐνης της νεότητας για δραστική μείωση των ρυτίδων

Πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης που ενισχύει μοναδικά την άμυνα του δέρματος

DIAMOND VELVET ANTIWRINKLE CREAM

Κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων, επαναφορά ομοιόμορφου ανάγλυφου προσώπου και αποκατάσταση φυσικής λάμψης.

Μοναδική σύνθεση ισχυρών αντιγηραντικών συστατικών που:

  • αποκαθιστούν τη δερματική πυκνότητα για ορατά νεανική όψη
  • «γεμίζουν» αποτελεσματικά τις ρυτίδες

Ενισχυμένο σύμπλεγμα δραστικών για βαθιά ενυδατική περιποίηση

DIAMOND WRINKLE FIGHTER

Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής απορρόφησης και ενισχυμένου αντιρυτιδικού ορού για άμεση και αποτελεσματική μείωση ρυτίδων, αύξηση σύσφιγξης /πυκνότητας και ενίσχυση μηχανισμών ενυδάτωσης.

Χάρη  στις  225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι, τα ενεργά συστατικά του ορού διαχέονται και απορροφώνται στις στιβάδες της επιδερμίδας 40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ’ ό,τι με απλή εφαρμογή του ορού στο δέρμα. Ταυτόχρονα ενισχύεται η αντιρυτιδική δράση του ορού με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ!

Εφαρμογή: Μόνο βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Δεν πρέπει να ακολουθεί χρήση κρέμας ή ορού. Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίζετε την κεφαλή της συσκευής με μια σταγόνα οινόπνευμα.

Η σειρά DIAMOND VELVET αποτελεί ιδανική λύση ως εναλλακτική των αισθητικών επεμβάσεων ή για ενίσχυση και παράταση του αποτελέσματός τους.

www.frezyderm.gr