×

Νέα Atropel της FREZYDERM Εξατομικευμένη φροντίδα για την ξηρή, εύθραυστη επιδερμίδα με ατοπική προδιάθεση

Τώρα το έντονα ξηρό, εύθραυστο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα έχει τη δική του αποτελεσματική φροντίδα με την επιστημονική προσέγγιση της FREZYDERM. Η νέα σειρά ATOPREL ανακουφίζει από τα συμπτώματα που το ταλαιπωρούν και βελτιώνει ορατά την εικόνα του δέρματος με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η ATOPREL σχεδιάστηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες του πολύ ξηρού δέρματος και για να ανακουφίσει από τη διαρκή αίσθηση κνησμού και δυσφορίας.

Δράση σε 4 άξονες:

  1. ενυδάτωση και αναλίπανση της πολύ ξηρής επιδερμίδας,
  2. ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού αφενός για την ενίσχυση του δέρματος από ερεθισμούς και μολύνσεις και αφετέρου για τη μείωση της διαδερμικής απώλειας υγρασίας,
  3. ενίσχυση του υγιούς μικροβιώματος για την προστασία του δέρματος από φλεγμονώδεις καταστάσεις και
  4. μείωση της αίσθησης κνησμού που οδηγεί σε τάση ξεσμού (ξυσίματος) η οποία επιδεινώνει την κατάσταση του δέρματος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣόπως φυτικά έλαια & βούτυρα πλούσια σε ω-3 & ω-6 λιπαρά οξέα, προβιοτικά, μεταβιοτικά και πρεβιοτικά που ενισχύουν το φυσιολογικό μικροβίωμα του δέρματος και τα αντιμικροβιακά του πεπτίδια (FD Microbiome Technology), Β-γλυκάνη η οποία συμβάλλει στην εκπαίδευση των μηχανισμών αυτοπροστασίας του δέρματος- και ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ με την επιστημονική προσέγγιση της FREZYDERM, χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά ATOPREL.

Όλα τα προϊόντα βασίζονται στο Λειτουργικό Λιπιδικό Περιεχόμενο τους, δηλαδή στα ενεργά λιπίδια που αναδομούν τον επιδερμικό φραγμό και στο Μη Πτητικό Περιεχόμενo τους, δηλαδή στο σύνολο των ενεργών συστατικών που παραμένουν στο δέρμα και δημιουργούν ένα film προστασίας που μειώνει την ξηρότητα.

Και επειδή κάθε έντονα ξηρή, εύθραυστη επιδερμίδα με ατοπική προδιάθεση έχει διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με τη φάση έξαρσης ή ύφεσης των συμπτωμάτων, την εποχή και την ιδιοσυγκρασία της, η νέα ATOPREL προσφέρει εξατομικευμένα σχήματα φροντίδας που ταιριάζουν στον καθένα. 

Τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες και χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

3 ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ATOPREL EMOLLIENT BAUME

Μαλακτική κρέμα βάλσαμο αναλίπανσης και ενυδάτωσης

Με μείγμα λιπιδίων για την ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού. Βελτιώνει την  τραχύτητα της πολύ ξηρής επιδερμίδας και την αίσθηση τραβήγματος και αραιώνει τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας.

Με υψηλή συγκέντρωση λιπιδίων και ενυδατικών συστατικών στη σύνθεσή της.

Ιδανικό για φάσεις έξαρσης και τη χειμερινή περίοδο

ATOPREL EMOLLIENT CLASSIC*

Μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας. Συμβάλλει στη μείωση της τάσης ξεσμού (ξυσίματος) που μηχανικά επιδεινώνει και επιβαρύνει την ξηρή επιδερμίδα. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

  • Ενδυνάµωση δερµατικού φραγµού
  • Ενυδάτωση
  • Αναλίπανση
  • Προστασία
  • Φόρµουλα 2πλής καινοτοµίας:
  • Ορθά Επιλεγµένο Λειτουργικό Λιπιδικό Περιεχόµενο (25% F.L.C.-Functional Lipidic Content) για την ανακούφιση και τη βελτίωση του ξηρού δέρµατος µε εκζεµατοειδείς εξεργασίες.
  • Μη Πτητικό Περιεχόµενο 35% για τη µηχανική υποκατάσταση του διαταραγµένου επιδερµικού φραγµού.

ATOPREL EMOLLIENT MOUSSE

Μαλακτικός αφρός περιποίησης

Ενυδατώνει και αναλιπαίνει το ξηρό δέρμα, ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει την εύθραυστη επιδερμίδα.

Η τεχνολογία αφρού εξασφαλίζει ομοιόμορφη διασπορά των δραστικών και σχηματίζει ένα ισοπαχές και συνεχές film στο δέρμα.

Ιδανικός στις φάσεις ηπιότερων ατοπικών συμπτωμάτων και στην προ-χειμερινή και μετα-χειμερινή περίοδο.