×

Η Vegan σειρά της Beauty Formulas τα σπάει!


Οι ιδιαίτερες λέξεις στην ομορφιά, όπως βιολογικό, φυσικό ή πράσινο, είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Ο ορισμός του vegan μακιγιάζ μας απασχολεί τα τελευταία δύο χρόνια και ακόμα προκαλεί συζητήσεις επί συζητήσεων. Πρόσφατα μάλιστα η Catrice έβγαλε μια ολόκληρη σειρά κραγιόν σε συνεργασία με τον μεγαλύτερo oργανισμό στη Γερμανία για τα δικαιώματα των ζώων "PETA e.V".

Το 2018 η αγαπημένη μου Beauty Formulas κυκλοφόρησε μία πολύ προσεγμένη σειρά με υψηλής ποιότητας συστατικά, cruelty free, vegan & vegetarian friendly. που πραγματικά "κοντράρει στα ίσια" αντίστοιχες σειρές μεγάλων brand.

Παρακάτω πάρτε μια ιδέα για τα πέντε προϊόντα της σειράς.

Η Detoxifying Glycolic Acid Facial Mask Sheet Mask είναι μία αποτοξινωτική φυτική μάσκα με γλυκολικό οξύ που προετοιμάζει την επιδερμίδα για αποτελεσματικό καθαρισμό και απολέπιση. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα χάρη στα πλούσια φυσικά εκχυλίσματα (μήλο, πράσινο τσάι, lime, αβοκάντο & baobab) που περιέχει. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες (φλαβονοειδή , βιταμίνη C, θρεπτικά λιπαρά οξέα (Ω3-Ω6-Ω9), στερόλες & πρωτεΐνες). Χρησιμοποιησέ την 10 με 20 λεπτά σε καθαρή επιδερμίδα.


Η Hydrating Hyaluronic Acid Facial Sheet Mask είναι μία ενυδατική φυτική μάσκα με υαλουρονικό οξύ για άμεση και  αποτελεσματική ενυδάτωση που διαρκεί. Περιέχει εκχυλίσματα από μύρτιλο, μούρο & acai berry, και άλλα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Α & C, σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνη Κ, λιπαρά οξέα. Χρησιμοποιησέ την 10 με 20 λεπτά σε πάρα πολύ καλά ενυδατωμένη (υπερενυδατωμένη) επιδερμίδα.

Η Illuminating Moisturizing Cream είναι μία ενυδατική κρέμα πολυτελούς υφής και ποιότητας με φυσικά εκχυλίσματα όπως παπάγια, πορτοκάλι και ginseng. Παρέχει φυσική προστασία από την ξηρότητα στην επιδερμίδα, χάρη στα φυσικά ένζυμα και ΑΗΑ’s, βιταμίνες και αντιοξειδωτική προστασία, διαρκή ενυδάτωση & αναζωογόνηση που περιέχει. 


Το Clarifying Facial Scrub είναι ένα κρεμώδες καθαριστικό scrub με κόκκους φραγκοστάφυλου που το καθιστά ιδανικό για την απομάκρυνση σμήγματος. Περιέχει φυτικά συστατικά όπως μαύρο μούρο, σύκο & buriti (μαλακτικό ενυδατικό συστατικό, υψηλής συγκέντρωσης σε καροτονοειδή, 100% αγνό και παρθένο έλαιο). Εφάρμοσε το σε νωπή επιδερμίδα και αφαίρεσε το με ζεστό τρεχούμενο νερό.

Η Calming Pink Clay Facial Mask είναι μια μάσκα με ροζ άργιλο & φυτικά εκχυλίσματα από τον
καρπό chia (πλούσιο σε πρωτεϊνη, φυτικές ίνες και λιπαρά οξέα), ροζ γκρέηπφρουτ & guava. Περιέχει επίσης συστατικά υψηλής συγκέντρωσης σε Ω3 λιπαρά και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Επιπλέον, είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη C. Αρκούν 10 με -15 
λεπτά για τον τέλειο καθαρισμό & ενυδάτωση, 2-3 φορές ανά εβδομάδα. Plus: Μπορείς να την εφαρμόσεις σε πρόσωπο και λαιμό.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Cosmeticom.