×

Νέο Black Detox Cleansing Jelly από την Apivita


Αν ένα beauty brand στην Ελλάδα είναι συνώνυμο με την καινοτομία, αυτό είναι η Apivita. Είναι η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά των καλλυντικών το πρώτο σκουρόχρωμο σαπούνι της πρόπολης, 40 χρόνια πριν. 

Φέτος, στον όμορφο χώρο της γκαλερί Ζουμπουλάκη μας παρουσίασε -εκτός των άλλων- το πρώτο μαύρο gel καθαρισμού στο χώρο του φαρμακείου υιοθετώντας το Νο1 trend στον καθαρισμό προσώπου, τον ενεργό άνθρακα.

Νέο BLACK DETOX CLEANSING JELLY για αποτοξίνωση με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης για πρόσωπο & μάτια με ενεργό άνθρακα.

Πρόκειται για ένα μαύρο τζελ που μαγνητίζει μακιγιάζ και ρύπους χάρη στον ενεργό άνθρακα και τους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που περιέχει, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει την επιδερμίδα λόγου του ενεργού άνθρακα  και του πατενταρισμένου εκχύλισματος πρόπολης. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα φρέσκια, καθαρή και άνετη. Επιπλέον, προσφέρει extra anti-pollution δράση λόγω του εγχύματος από άγριο τριαντάφυλλο που περιέχει. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Plus: θα λατρέψεις το εκλεπτυσμένο άρωμα μελιού, ανθών πορτοκαλιάς και λευκών λουλουδιών.

Η ολοκληρωμένη σειρά CLEANSING παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.