×

Τέλεια ίσια μαλλιά, εύκολα και στο σπίτι


Στο youtube κανάλι της The KM Project aka Κατερίνα ανακάλυψα το Alea Liso Pro KIT ένα οικολογικό κιτ θεραπείας ισιώματος χωρίς Φορμαλδεϋδη και χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, που μας επιτρέπει να έχουμε τα τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς να πάμε στο κομμωτήριο.

Το Alea Liso Pro KIT με 100% επαγγελματικό αποτέλεσμα είναι η καινοτομία και η πρόοδος της Θεραπεία Ισιώματος στο σπίτι και για κάθε τύπο μαλλιών. Μειώνει 100% το φριζάρισμα και τον όγκο, χάρη στην Αυθεντική επαγγελματική φόρμουλα με υδρολυμένη κερατίνη χαμηλού μοριακού βάρους, η οποία επιτρέπει τη διείσδυση και την ενίσχυση των ινών της τρίχας από μέσα. Το αποτέλεσμα, πραγματικά ίσια, λεία, ενυδατωμένα, λαμπερά και αναδομημένα μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή με διάρκεια έως 2 μήνες.

Η μοναδική φόρμουλα Co-Wash (βάση ρύθμισης με ιδιότητες καθαρισμού) έχει σχεδιαστεί να μειώνει το χρόνο εφαρμογής με ένα απλό ξέβγαλμα και με μόνο ένα στέγνωμα και σίδερο. Αυτό την καθιστά διαφορετική από τις υπόλοιπες θεραπείες κερατίνης της αγοράς που απαιτούν δύο λουσίματα, δύο διαδικασίες στεγνώματος και δύο διαδικασίες με την μασιά. Η Alea Liso Pro είναι 50% πιο γρήγορη από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Εδώ μπορείτε να δείτε ακριβώς πως γίνεται η εφαρμογή.

Μία εφαρμογή είναι αρκετή για να μειώσει το φριζάρισμα και τον όγκο, αλλά αν επιθυμείτε να πάρετε ακόμα πιο μέγιστο αποτέλεσμα της μοναδικής θεραπείας μας , προτείνουμε μια δεύτερη εφαρμογή λίγες μέρες αργότερα (τουλάχιστον 48 ώρες). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κιτ περιέχει 2 τμχ το Liso Pro Serum. Τα αποτελέσματα λείανσης – θεραπείας μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 μήνες εάν πραγματοποιηθούν σωστά τα βήματα και είναι η σωστή η φροντίδα των μαλλιών μετά τη θεραπεία. Να προτιμάτε για συντήρηση προϊόντα της ALEA.

Το Alea Liso Pro ΚΙΤ περιέχει: δύο μπουκάλια Liso Pro Serum 100ml, ένα μπουκάλι elixir mediterráneo 15ml, οδηγίες Χρήσης και ένα ζευγάρι γάντια.

Θα το βρεις στα εξουσιοδοτημένα eshops: mybeautybox.gr, Hairtool, Kogiot.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://larouhaircosmetics.com ή επικοινωνήστε μέσω info@larouhaircosmetics.com

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας La Rou Hair Cosmetics L.T.D.

Άρθρο μου για το Punked.gr - Πρώτη ανάρτηση 28/3/2020