×

CLINIQUE ID – Πώς θα καταπολεμήσεις τους διεσταλμένους πόρους


Οι πόροι της επιδερμίδας είναι πολύ ενοχλητικοί, αντιαισθητικοί και αλλοιώνουν ττην όψη και την υφή της επιδερμίδας. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα και το μέγεθός τους, είναι η λιπαρότητα, η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα υπολείμματα μακιγιάζ, κ.α.. Για να γίνουν λιγότερο ορατοί, το πρώτο βήμα είναι ο σχολαστικός καθαρισμός πρωί και βράδυ, ενώ η απολέπιση θα πρέπει να γίνεται μια φορά την εβδομάδα. Ο άσσος όμως που έχεις στο μανίκι σου είναι η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα.

Έτσι ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το CLINIQUE ID DRAMATICALLY DIFFERENT™ HYDRATING JELLY + ACTIVE CARTRIDGE CONCENTRATE FOR PORES & UNEVEN TEXTURE. Ο λόγος είναι ότι έχει πιο εξειδικευμένη δράση ενάντια στους ορατούς πόρους και στην ανομοιόμορφη υφή.

Το ανάλαφρο και αναζωογονητικό υδάτινο Dramatically Different™ Hydrating Jelly δίνει την αίσθηση δροσιάς και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση και προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση, ενδυναμώνοντας το φράγμα υγρασίας της επιδερμίδας και βελτιώνοντας την ελαστικότητα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η Μπλε Κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών για Πόρους & Ανομοιόμορφη Υφή μειώνει την εμφάνιση πόρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας με Οξέα Φρούτων.

Σημείωση: Το σύστημα εξατομικευμένης ενυδάτωσης CLINIQUE ID πρέπει να το χρησιμοποιείς καθημερινά δύο φορές την ημέρα, πρωϊ και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.

Γιατί να το δοκιμάσεις; Γιατί σου δίνει τον πλήρη έλεγχο και σε προτρέπει να δημιουργήσεις την ιδανική ενυδατική κρέμα για τον τύπο της επιδερμίδας σου και για τις δικές σου ανάγκες και μόνο (ω ναι!). Έτσι έχεις πλέον την επιλογή! 3 ενυδατικές βάσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας και 5 κάψουλες για κάθε ανάγκη, οδηγούν σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσεις το δικό σου πρόγραμμα εξατομικευμένης περιποίησης.