×

H Amber Drops προτείνει μια υπεύθυνη περιποίηση της επιδερμίδας.


Έχω αρκετό καιρό να σας παρουσιάσω κάποιο καινούριο ελληνικό beauty brand και επιστρέφω στην αγαπημένη σας στήλη, με ένα sustainable και vegan brand από την Αθήνα που αγαπάει όλα τα φυσικά πράγματα.

Η ιδέα

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησαν να παίζουν με μάσκες σώματος και βιολογικά ανθόνερα για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους... Και δοκιμή στη δοκιμή, δεν άργησε και πολύ να έρθει η ιδέα: να δημιουργήσουν ένα brand χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και πλαστικές συσκευασίες. Έτσι λοιπόν, το πρώτο προϊόν της Amber Drops ήταν πλέον γεγονός... ένα φυσικό αποσμητικό αρωματισμένο με λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο κεχριμπαριού.

Τι πρεσβεύει

Η Amber Drops είναι ένα sustainable beauty brand που προβάλει την αυθεντικότητα και προτείνει μια φυσική, αποτελεσματική και υπεύθυνη περιποίηση της επιδερμίδας. Η αγάπη για το περιβάλλον και ο σεβασμός για τα ζώα, αντικατοπτρίζεται με ουσιαστικό τρόπο στα φρέσκα χειροποίητα προϊόντα από vegan συστατικά, κυρίως φυσικά και βιολογικά. Οι συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης και των κεριών είναι επαναχρησιμοποιήσιμες, ενώ τα σαπούνια έχουν ελάχιστη ή μηδενική συσκευασία.

Τι πρέπει να δοκιμάσεις

Θα σου πω με ένα στόμα μια φωνή, ΤΑ SOLID SHAMPOOS.

Ανακάλυψε τα προϊόντα στο https://amber-drops.com/ και ακολούθησε τους στα instagram.