×

Τα θέλω όλα. Χωρίς συμβιβασμούς! #AlwaysPlatinum

Always Platinum. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο προϊόν μέσα από ένα διαδραστικό αλλά και ιδιαίτερα διασκεδαστικό event. Παρακολουθήσαμε life coaching σεμινάριο από την Νάνσυ Μαλλέρου, γυμναστήκαμε (εγώ όχι) με απλές ασκήσεις Pilates από τη Μάντη Περσάκη και μάθαμε χρήσιμα tips μακιγιάζ από την αισθητικό Ελένη Παπαδοπούλου. Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασε η Νάντια Μπουλέ ενώ συμμετείχαν με ομιλίες η Διευθύντρια Επικοινωνίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Procter & Gamble, Bogdana Rusescu και η επιστήμονας της Procter & Gamble Sylvia Lankhof. 



Η Νέα σειρά Always Platinum είναι μία πρωτοποριακή σειρά γυναικείας προστασίας, ειδικά σχεδιασμένη για τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν κάθε μέρα του μήνα χωρίς συμβιβασμούς. Η Νέα Always Platinum είναι μία νέα γενιά σερβιέτας που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά και απίστευτη αίσθηση απαλότητας. Τώρα μπορούμε να τα έχουμε όλα ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου! 



Επίσης, η Always μέσω της υπέροχης συνεργασίας της με την AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ έχει ως στόχο να βοηθήσει τα νεαρά κορίτσια να διατηρήσουν την αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια της εφηβείας, μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό. 

Ο στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση γύρω από τον φόβο της αποτυχίας που βιώνουν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της εφηβείας, ο οποίος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα που δεν τους επιτρέπει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. 

Ως μέρος του χορηγικού προγράμματος, το οποίο προωθεί την ευαισθητοποίηση αναφορικά με τα οφέλη της ενασχόλησης των κοριτσιών με τον αθλητισμό, η Always και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεργάζονται για να εντοπίσουν και να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη σε αθλητικές ομάδες κοριτσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να Ξαναγράφουν Τους Κανόνες, με αυτοπεποίθηση. Κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα να ακολουθήσει το όνειρό του! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της καμπάνιας www.ab.gr/always και κάντε share το βίντεο της καμπάνιας Always #ΞαναφράφουμεTουςKανόνες (https://youtu.be/ggYq2Q0T02c) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #ΞαναφράφουμεTουςKανόνες προκειμένου να εμπνεύσουμε τα νεαρά κορίτσια όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα να συνεχίσουν να Ξαναγράφουν τους Κανόνες. Γιατί, τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!

 
Ήξερες ότι... εν έτη 2017 στην Ινδία, οι σερβιέτες, τα ταμπόν και γενικώς τα προϊόντα υγιεινής που χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου τους πωλούνται πανάκριβα, με 12% επιπλέον φόρο, τη στιγμή που βραχιολάκια, θρησκευτικά αξεσουάρ και στολίδια για τα μαλλιά μπορεί να παρέχονται και απολύτως δωρεάν; (πηγή singlewoman.gr)