×

Bellissima Face Cleansing

Μετά από μια συζήτηση γύρω από το Clarisonic, πριν από λίγο καιρό η Χ με έβαλε στη πρίζα να μάθω περισσότερα για τις αντίστοιχες συσκευές της Bellissima (έχει τρεις συσκευές καθαρισμού). Στο σημερινό ποστ θα σας παρουσιάσω το Bellissima Face Cleansing, την οικονομική επιλογή της σειράς. Με την πρώτη ματιά βλέπεις ένα όμορφο λευκό beauty gadget, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση του και ανθεκτικό στο νερό (είναι αδιάβροχο). 




Τα βουρτσάκια δεν περιστρέφονται αλλά κινούνται με σταθερές δονήσεις υψηλής συχνότητας, η οποίες διεισδύουν στο δέρμα και σε συνδυασμό με τις τρίχες καθαρίζουν και αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος. Επίσης, εκτός από τη χρήση του στο πρόσωπο, χρησιμοποιείτε και στο λαιμό (ποια θα ήθελε άλλωστε έναν άσχημο ζαρωμένο λαιμό;). 

Πλεονεκτήματα: - Είναι πολύ οικονομικό (45€ με 50€ στο skroutz - δες εδώ). - Ως προς τον τρόπο χρήσης και το αποτέλεσμα, μοιάζει πολύ με το Clarisonic Mia 2. - Το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο απαλό. - Με τη συχνή χρήση και τα κατάλληλα προϊόντα βοηθάει να πεις αντίο στις λεπτές γραμμές. - Στην περιοχή της μύτης, όπου εμφανίζονται πάντα μαύρα στίγματα δεν υπάρχει ούτε ένα! - Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό. 
Μειονεκτήματα: - Το συγκεκριμένο δεν είναι επαναφορτιζόμενο, αλλά αν χρησιμοποιείς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι σχεδόν το ίδιο.

 
Το κουτί περιέχει 5 κεφαλές (μία για κανονικό δέρμα, μία για ευαίσθητο, μία για απολέπιση, μία για μικρομασάζ, και μία για εφαρμογή καλλυντικών), βάση, βιβλιαράκι με αναλυτικές οδηγίες, θήκη μεταφοράς και δύο μπαταρίες. 

Τέλος, αν αυτή η επιλογή σου φαίνεται πολύ απλή... μπορείς να επιλέξεις το Imetec Bellissima Cleanse & Massage Face System (από €57 στο skroutz - δες εδώ) και το Imetec Bellissima Face Cleansing Pro (από €78 στο skroutz - δες εδώ).