×

Bellissima Revolution Ricci & Curl, κλικ και μπούκλα!

Λατρεύω τις μπούκλες στα μαλλιά μου αλλά το χέρι μου δεν βοηθάει για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα και συχνά καταλήγω απλά με σπαστό μαλλί. Στο σημερινό ποστ θα σου παρουσιάσω το Revolution Ricci & Curl της Bellissima, το αυτόματο σίδερο που δημιουργεί μπούκλες γρήγορα και απίστευτα εύκολα!

Το Revolution Ricci & Curl είναι πολύ αποτελεσματικό και εξασφαλίζει επαγγελματικό χτένισμα στα μαλλιά με μία κίνηση! Η διαδικασία είναι απλή. Τοποθετείς την τούφα σου στον περιστρεφόμενο κύλινδρο (στο βίντεο παρακάτω θα το δεις ακριβώς) και στη συνέχεια πιέζεις το κουμπί διπλής κατεύθυνσης περιστροφής (ανάλογα με τη φορά που θες να έχει η μπούκλα σου. Περιμένεις μέχρι να ακούσεις το "κλικ" και έτοιμη η μπούκλα!

Το αυτόματο σίδερο Bellissima Ricci & Curl, η πρώτη συσκευή που διαθέτει το σύστημα Automatic Rotating Curl, επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών τύπων μπούκλας ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, επιλέγοντας απλά διαφορετικά μεγέθη τούφας, διαφορετικές θερμοκρασίες και διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι μπορείς να σχηματίσεις στα μαλλιά σου ανάλαφρες μπούκλες, έντονες μπούκλες ή και απαλούς κυματισμούς, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά σαν μετάξι.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Bellissima Ricci & Curl είναι:
  • "Silk Effec" Gloss Ceramic, κεραμική επίστρωση του κυλίνδρου για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και μεγαλύτερη προστασία της τρίχας.

  • Thermo Control, ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας από 190 μέχρι 220 °C για μέγιστη προστασία.

  • Bidirectional, σύστημα διπλής κατεύθυνσης της περιστροφής για εύκολο και γρήγορο styling.

  • Quick Heating, καινοτόμο σύστημα γρήγορης θέρμανσης που επιτρέπει γρήγορο φορμάρισμα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Η διαδικασία παραμένει απλή, εύκολη και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό με διάρκεια που δεν φαντάζεσαι!

*** τα αγαπημένα μου προϊόντα για μπούκλες θα τα βρεις στο e-shop των Κομμωτηρίων Telis Kikeris