×

Bioderma Sensibio H2O & Hydrabio Perfecteur SPF 30

Τις τελευταίες ημέρες για λόγο που δεν καταλαβαίνω, η επιδερμίδα μου θέλει κι άλλη ενυδάτωση! Η καλή μου φίλη Πόπη aka beautymylife.gr μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω την Hydrabio Perfecteur με SPF 30 γιατί ξέρει ότι χρησιμοποιώ αντιηλιακή προστασία χειμώνα καλοκαίρι, αλλά σε συνδυασμό με το Sensibio H2O για έξτρα boost ενυδάτωσης.

Έτσι λοιπόν έκανα την παραγγελία μου και ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ. Βέβαια, έχω ξαναγράψει πόσο αγαπώ τη Bioderma σαν μάρκα κι αυτό γιατί με βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που η επιδερμίδα μου διψάει!



To Sensibio H2O είναι ίσως το πιο διάσημο νεράκι καθαρισμού micellaire. Και πως όχι αφού αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ χωρίς να πρέπει να στρίψεις υπερβολικά το πρόσωπό σου. Επίσης επειδή τα μάτια μου λόγο της μυωπίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, το συγκεκριμένο νεράκι δεν τα τσούζει καθόλου. Όσο για τη μυρωδιά, είναι όντως άοσμο! Αυτό όμως που το κάνει ξεχωριστώ είναι ότι αφαιρεί τις πολλές στρώσεις μάσκαρα και δεν αφήνει την επιδερμίδα με το ενοχλητικό τράβηγμα, αντίθετα είναι καθαρή δροσερή και έτοιμη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης.

Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα καλλυντικών με corner Bioderma. Η τιμή του κυμαίνεται τα 100 ml μεταξύ 3 και 5 ευρώ, τα 250 ml μεταξύ 6 και 12 ευρώ, τα 500 ml μεταξύ 9 και 15 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για τo νεράκι Sensibio H2O μπορείς να διαβάσεις εδώ στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Hydrabio Perfecteur SPF 30 (40ml) είναι μια ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας. Προσφέρει φοβερή ενυδάτωση και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου χάρη στο SPF 30. Στα συν βάλε ότι λειτουργεί και ως μια πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ. Επίσης είναι parabens free, υποαλλεργική και η σύνθεσή της είναι ελαφρώς αρωματισμένη χωρίς να προκαλεί τον οποιονδήποτε ερεθισμό.

Θα τη βρεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα καλλυντικών με corner Bioderma. Η τιμή της κυμαίνεται μεταξύ 15 και 20 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για την Hydrabio Perfecteur SPF 30 μπορείς να διαβάσεις εδώ στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.