×

Catrice Launch Event in Greece

Αν και βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα, πριν λίγες ημέρες στον υπέροχο χώρο του 48 Urban Garden έγινε το επίσημο λανσάρισμα της Catrice Cosmetics στην Ελλάδα.

 
Η Catrice προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και πολυτελείς συσκευασίες, σε εξαιρετικές τιμές. Ενώ παράλληλα διαθέτει πολυχρηστικές παλέτες που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ από διάφορες κατηγορίες. Η Catrice όμως δεν σταματάει εκεί... η γκάμα της ανανεώνεται συνεχώς, με περισσότερες από 12 συλλεκτικές σειρές κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα trends της κάθε εποχής, αντλώντας έμπνευση και από τα διεθνή catwalks. Μάλιστα τουλάχιστον μία συλλεκτική σειρά κάθε χρόνο σχεδιάζεται και δημιουργείται σε συνεργασία με κάποιον διάσημο σχεδιαστή μόδας.

 
Κατά τη διάρκεια του event δοκιμάσαμε προϊόντα τόσο από τη βασική σειρά “φθινόπωρο/χειμώνας 2017” όσο και από τις τελευταίες συλλεκτικές συλλογές “Blessing Browns” και “DawidTomaszewski”, παράλληλα εξειδικευμένες make-up & nail artists ήταν εκεί για να μας φρεσκάρουν το μακιγιάζ και το μανικιούρ και να μοιραστούν μαζί μας χρήσιμες συμβουλές και μυστικά ομορφιάς.

 
Για το επίσημο λανσάρισμα της μάρκας στην Ελλάδα, η Catrice συνεργάστηκε με τη γνωστή και πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Κόρδα, δημιουργίες της συνόδευσαν 4 διαφορετικά beauty looks της Catrice, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα καλλυντικά Catrice θα τα βρεις στα Hondos Center αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς.