×

Μια Ιταλική γωνιά ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας!

Η L’Erbolario, διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία στον τομέα των φυτικών καλλυντικών, γιόρτασε το πρώτο της κατάστημα (Ερμού 55 & Καπνικαρέας 2) στην Ελλάδα. 

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έδινε την αίσθηση ενός ανθισμένου καταπράσινου κήπου σε συνδυασμό με τη γαλήνη που προσέφεραν οι ιταλικές μελωδίες, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της, μια ιστορία αγάπης που κρατάει σχεδόν 40 χρόνια μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης.

 
Οι λάτρεις των φυτικών καλλυντικών μπορούν να ανακαλύψουν τις αρωματικές σειρές που ερμηνεύουν τον ανδρικό, γυναικείο και παιδικό κόσμο μεταφράζοντας τον σε προϊόντα για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και τον αρωματισμό του χώρου.

Οι συλλογές περιποίησης απαντούν στις ποικίλες απαιτήσεις του δέρματος, από τις βασικές έως τις πλέον εξειδικευμένες. Κάθε προϊόν ξεχωριστό που περιέχει ένα μικρό μυστικό της φύσης σε μία πολύτιμη και αποκλειστική φόρμουλα. Σπάνιες μυρωδιές σε μοναδικές συσκευασίες συνθέτουν τα ομορφότερα δώρα για σένα και τους αγαπημένους σου.  
Βρες τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο κατάστημα της L’ Erbolario (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2). Facebook Page: L’ Erbolario Greece Instagram Page: @erbolario_greece www.erbolario.gr