×

Ένα foundation True Match με την επιδερμίδα σου

Αν βρεις make-up που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και με την υφή που σε βολεύει, είσαι πολύ τυχερή. Μετά την παρουσίαση των νέων προϊόντων της L’Oreal Paris στην οποία βρέθηκα την Τετάρτη που μας πέρασε, είμαι σε θέση να σου πω ότι χάρη στο True Match θα βρεις σίγουρα την απόχρωση που σου ταιριάζει!


Πριν σου πω όσα χρειάζεται να ξέρεις για το True Match, μην ξεχνάς ότι όσο καλό κι αν είναι το foundation που θα επιλέξεις… αν η επιδερμίδα σου δεν είναι καθαρή και ενυδατωμένη, τσάμπα η χαρά. Το γαλάκτωμα και τη λοσιόν Five Flowers (με Τριαντάφυλλο & Λωτό για κανονικές -μεικτές επιδερμίδες, ή με Τριαντάφυλλο & Γιασεμί για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες) θα τα λατρέψει η επιδερμίδα σου!


Το True Match, που λες, έχει 17 φυσικές αποχρώσεις, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα και από τους πιο ζεστούς στους πιο ουδέτερους και ψυχρούς τόνους, για να βρεις αυτή που προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σου! Φοριέται όλες τις ώρες, χάρη στη λεπτόρρευστη και κρεμώδη υφή του. Είναι buildable και καλύπτει πολύ φυσικά τις ατέλειες χωρίς να νιώθεις ή να φαίνεσαι “παστωμένη”. Όσο για τη διάρκεια του, θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Στα συν βάλε ότι: δεν περιέχει λάδι, δεν προκαλέι μαύρα στίγματα, οι σκούρες αποχρώσεις δεν κιτρινίζουν, μπορείς να το τοποθετήσεις με τα χέρια (φυσική κάλυψη) με πινέλο (μέτρια κάλυψη) και με σφουγγαράκι (καλή κάλυψη).


Τέλος, αν βρεθείς στο αγαπημένο σου κατάστημα καλλυντικών μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στην καινούρια αδιάβροχη Falce Lash XFiber μάσκαρα.