×

Το μυστικό για υγιή μαλλιά είναι στις νέες μάσκες Fructis Hair Food 3 σε 1 της Garnier

Τέσσερα superfruits (macademia, παπάγια, goji, μπανάνα) γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, δημιουργούν μια σύνθεση φυσικής προέλευσης που αναζωογονεί το χρώμα, λειαίνει, αναδομεί και θρέφει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά. Οι νέες μάσκες Fructis Hair Food 3 σε 1 είναι το πρώτο προϊόν 98% φυσικής προέλευσης πολλαπλών χρήσεων για θρέψη των μαλλιών, εμπλουτισμένο με superfruits, για super μαλλιά!


Εγώ δοκίμασα την Banana Hair Food mask η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα και αποτελεί την ιδανική μάσκα για ξηρά μαλλιά. Βοηθάει πολύ στην ελαστικότητα της τρίχας, με αποτέλεσμα ευκολοχτένιστα μαλλιά. Επίσης αν τη χρησιμοποιήσεις σαν μάσκα που ξεβγάζεται έχεις τρεις φορές πιο αποτελεσματική θρέψη, ενώ αν τη χρησιμοποιήσεις ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα έχεις τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική θρέψη.

Τη δοκίμασα γιατί έχει σύνθεση 98% φυσικής προέλευσης χωρίς σιλικόνη είναι 95% βιοδιασπώμενη, και το μείγμα από φυτικά έλαια (καρύδα, σόγια και ηλιάνθο) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντικαταστήσει τη σιλικόνη και να προσφέρει φυσική θρέψη για υγιή μαλλιά.
  • Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα. Διεισδύει βαθιά στις ίνες, προστατεύοντας από τη φθορά που προκαλείται από το βούρτσισμα, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά – φροντίδα, προστασία και αναδόμηση.
  • Το έλαιο σόγιας συμβάλει στην περιποιήση των μαλλιών.
  • Ο ηλίανθος μας βοηθάει να χτενίζουμε εύκολα τα βρεγμένα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουμε. Το αποτέλεσμα; Μεταξένια και λαμπερά μαλλιά.
Τώρα όσο αφορά τη σύνθεση, θα εκπλαγείς για το πόσο ανάλαφρη είναι και πόσο εύκολα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Τολμώ να πω ότι έχει την ευχάριστη αίσθηση σπα, τόσο στα χέρια όσο και στα μαλλιά. Και όσο για το άρωμα Green Addiction: μπανάνα, εσπεριδοειδή και ανανάς συνδυασμένα με φουντούκι, καρύδα και μήλο... είναι τόσο ωραίο που θέλεις να πάρεις το κουτάλι να τη φας.

Επιπλέον το συν των Fructis Hair Food είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τρεις διαφορετικούς τρόπουςως conditioner (ξεμπλέκει τα μαλλιά και τους προσφέρει θρέψη χωρίς να τα βαραίνει), ως μάσκα (χαρίζει λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά) και ως κρέμα περιποίησης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά (ενδυναμώνει τα μαλλιά, διατηρώντας τα πιο υγιή και θρέφει τις άκρες).

Περισσότερα για τις νέες μάσκες Fructis Hair Food μπορείς να διαβάσεις εδώ.