×

Μάθε τα πάντα για τις ψεύτικες βλεφαρίδες #SweedLashes

Ας είμαστε ειλικρινείς, εκτός από τη μάσκαρα που είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες χαρίζουν ένα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα στα μάτια μας! Στο event των Sweed Lashes το συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου ορισμένα tips όταν έρθει η ώρα να πειραματιστείς με τις Sweed Lashes  βλεφαρίδες. Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρω ότι οι καλές μάρκες είναι ακριβές αλλά οι εντελώς πλαστικές δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Οι βλεφαρίδες Sweed Lashes έχουν φυσική τρίχα, η τρέσα τους είναι αρκετά λεπτή και είναι πολύ ελαφριές. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 15€ με 18€ . Για μένα είναι value for money. Τις έχω φορέσει άλλες τέσσερις φορές, από την πρώτη φορά που μου της εφάρμοσε η makeup artist στο event, και δεν έχουν πάθει τίποτα. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό ότι με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα καθαρίζω απαλά την τρέσα ώστε να φύγουν τα υπολείμματα της κόλλας με αποτέλεσμα να είναι σαν καινούριες. Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι εύκολη και απλή διαδικασία. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται από τη λεπτομέρεια! Κρατώντας την βλεφαρίδα με ένα τσιμπιδάκι, τοποθετούμε μια λεπτή στρώση κόλας και περιμένουμε περίπου 20-25 δευτερόλεπτα πριν την τοποθετήσουμε στο μάτι μας. Στη συνέχεια, την βάζουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στις φυσικές μας βλεφαρίδες και πιέζουμε ελαφρά ώστε να κολλήσει. Τέλος βάζουμε λίγη μάσκαρα για να τις ενώσουμε με τις δικές μας και είμαστε έτοιμες! Πώς θα τις κάνουμε να φαίνονται λιγότερο ψεύτικες;
  • Τις περισσότερες φορές είναι πιο μακριές σε σχέση με τις φυσικές μας. Αφού τις έχουμε δοκιμάσει -μετρήσει, εκείνο το σημείο που προεξέχει το κόβουμε με ένα ψαλιδάκι.
  • Τις τοποθετούμε όσο πιο κοντά μπορούμε στις φυσικές μας βλεφαρίδες και όχι πιο ψηλά.
  • Εάν στη βάση των βλεφαρίδων φαίνεται η κόλα, εφάρμοσε eyeliner από πάνω για να την καλύψεις.
  • Τη μάσκαρα την τοποθετούμε πάντα από τη δική μας βλεφαρίδα προς την ψεύτικη και ποτέ ανάποδα, ώστε να κολλήσουν και να γίνουν ένα.
Ότι αποτέλεσμα κι αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο είναι ένα μεγάλο χαμόγελο!