×

Αν έχεις ακμή αυτό το προϊόν θα το αγαπήσεις! #Bioderma

Αν έχεις λιπαρή ή επιδερμίδα με τάση ακμής, σπυράκια ή ερυθρότητα γενικά, αυτό το προϊόν θα το αγαπήσεις! Ο λόγος για το Sébium Global Cover της Bioderma.


Πρόκειται για μία κρέμα χρώμα υψηλής κάλυψης που δρα στις αιτίες των σημαδιών ακμής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SeboRestore [FluidactivTM patent - Bakuchiol], η οποία εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος, αποκαθιστώντας έτσι τις φυσικές ενυδατικές λειτουργίες με διάρκεια κι αποτρέπει την επανεμφάνιση ατελειών.

Κι αν έχεις δοκιμάσει ήδη την κρέμα Sébium, το συγκεκριμένο προϊόν θα σε ενθουσιάσει γιατί συνδυάζει δύο δράσεις σε μια:

1.Στο καπάκι θα βρεις το πράσινο βάλσαμο που θεραπεύει και αποχρωματίζει (όπως ο κορέκτορας) την ακμή, τα σπυράκια της περιόδου και την ερυθρότητα.
2. Στο σωληνάριο υπάρχει η κρέμα με χρώμα που επίσης παρέχει κάλυψη και θεραπεία μαζί.
Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου! Βάλε μια μικρή ποσότητα από το πράσινο βάλσαμο που βρίσκεται στο καπάκι, όπου χρειάζεται. Στη συνέχεια, πάλι με τα χέρια, τοποθέτησε την κρέμα σε όλο το πρόσωπο, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου προς τα μήλα. Απέφυγε την επαφή με τα μάτια.


Θυμήσου πως ο σωστός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός! Να αφαιρείς πάντα το Sébium Global Cover με το Sébium H2O και έπειτα με το Sébium Gel Moussant και νερό να κάνεις αφρό και να πλένεις το πρόσωπό σου.