×

Πως επιλέγουμε το σωστό foundation #Skin_Perfect

Όλες έχουμε χρησιμοποιήσει έστω μια φορά ένα foundation που δεν ήταν το κατάλληλο. Σε αυτή την ανάρτηση, θα σας μιλήσω για ένα ελαφρύ αλλά καλυπτικό foundation και μερικά χρήσιμα tips που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν από οποιαδήποτε αγορά σου.


Το ΝΕΟ! Skin Perfect Ultra Coverage Waterproof Foundation, το foundation που πάντα ήθελες! 

Η ενισχυμένη σύνθεσή του προσφέρει τέλεια κάλυψη σε οποιαδήποτε ανάγκη δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων κηλίδων, ευρυαγγειών, ακόμα και μικρών ουλών.

Χάρη στην ελαφριά υφή του, δίνει ένα φυσικό και βελούδινο ματ τελείωμα στην επιδερμίδα. Η αδιάβροχη σύνθεση του σου χαρίζει αψεγάδιαστη όψη ακόμα και στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και όπου και αν το χρησιμοποιήσεις, μετά από το γυμναστήριο ή το κολύμπι.

Είναι buildable και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ξηρά και ώριμα δέρματα. Επιπλέον έχει Non Oily σύνθεση και δείκτη προστασίας SPF15. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, είναι non comedogenic και parabens & gluten free.


Το Skin Perfect Ultra Coverage Waterproof Foundation είναι διαθέσιμο σε 8 αποχρώσεις για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Εγώ φοράω την 02 γιατί είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη με ψυχρούς υποτόνους. Αν με ακολουθείς στο instagram (@mairigram) θα τo έχεις δει ήδη στα δύο βιντεάκια που ανέβασα.


Και τέλος, μερικά χρήσιμα tips για να επιλέγεις πάντα το σωστό τόνο foundation.

▪Οι βάσεις στους τόνους του κίτρινου είναι πιο κολακευτικές για τις μεσογειακές επιδερμίδες.
▪Το χειμώνα είμαστε πιο ανοιχτόχρωμες απ' ότι τους καλοκαιρινούς μήνες. Tο καλοκαίρι φαίνεται ακατάλληλο και αν μαυρίζετε χρειάζεστε διαφορετική απόχρωση.
▪Στα καταστήματα τις περισσότερες φορές το φως είναι ακατάλληλο. Δοκιμάστε το foundation σε φυσικό φως.
▪Για να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση, δοκιμάστε το foundation κάτω από το σαγόνι.
▪Δώστε λίγο χρόνο στο foundation να αντιδράσει (να οξειδωθεί) για να δείτε αν επιλέξατε όντως το σωστό χρώμα.
▪Αν θέλετε να κάνετε μακιγιάζ για κάποια ιδιάζουσα περίσταση, αποφύγετε τα foundation που έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF) γιατί στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα θα φαίνεται πιο λευκό.