×

Origins Spot Remover Blemish Treatment Pads

Τα τελευταία χρόνια έχω διαβάσει καλά λόγια για τα Origins Spot Remover Blemish Treatment Pads από ξένες blogger και youtuber. Όταν τα Sephora έφεραν το brand στην Ελλάδα ήταν από τα πρώτα στη λίστα μου. Δυστυχώς όμως δεν τα έφεραν κι έτσι τα αναζήτησα στο lookfantastic, αλλά εκεί ήταν out of stock. Τελικά τα αγόρασα από το Amazon.


Τα Origins Spot Remover Blemish Treatment Pads είναι μικρά κυκλικά μαξιλαράκια από βαμβάκι τα οποία είναι εμποτισμένα με το βραβευμένο super spot remover blemish treatment gel, αλλά έχουν μια πολύ πιο ήπια μυρωδιά. Η μία πλευρά του Pad είναι επίπεδη και η άλλη έχει ελαφρώς τραχιά υφή που σε συνδυασμό με το χαμηλό ποσοστό σαλικυλικού οξέος και τα αιθέρια έλαια του γαρίφαλου και της ρίγανης,  ελαχιστοποιεί την υπερβολική ποσότητα σμήγματος και τα μαύρα στίγματα, κάνοντας μια απαλή απολέπιση. 


Δεν νομίζω ότι είναι τα Origins Spot Remover Blemish Treatment Pads είναι το πλέον απαραίτητο προϊόν, αλλά ο οποίος έχει περάσει εφηβικά breakout ακμής (δεν λύνουν την ακμή) τότε αξίζει να το έχει στο ντουλάπι του. Επιπλέον, είναι μια καλή λύση για τα μικρά σπυράκια (σ.σ. ορμονικό). Μέσα σε δύο ημέρες από την πρώτη χρήση τους, ο ενοχλητικός φίλος στο πηγούνι μου μειώθηκε σημαντικά και την τρίτη μέρα είχε φύγει εντελώς.

Δεν τα τελείωσα... αλλά είναι στο ντουλάπι μου, ετοιμοπόλεμα.