×

Home spa γιατί σου αξίζει


Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει μια περιποίηση spa. Επειδή όμως δεν μας περισσεύουν πολλά χρήματα για την προσωπική μας ευχαρίστηση, μπορείς πολύ εύκολα να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε home spa. 

Τo home spa, δεν είναι απλά μια οικονομική λύση αλλά είναι ένας τρόπος να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου... χωρίς να επιβαρύνεις το πορτοφόλι σου. Το σημαντικό όμως για μια ημέρα χαλάρωσης, είναι να αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε στρεσάρουν. Άναψε τα αγαπημένα κεριά σου, βάλε τις μουσικές σου και δώσε στον εαυτό σου αυτό που του αξίζει!

Αρχικά, προτίμησε ένα αφρόλουτρο απολέπισης για να γλυτώσεις χρόνο και επιπλέον προϊόντα. Άπλωσε λίγη ποσότητα στα χέρια σου ή σε ένα υγρό σφουγγάρι και κάνε ελαφρύ μασάζ σε όλο σου το σώμα.

Στη συνέχεια επέλεξε μία κρέμα σώματος που όχι μόνο θα μυρίζει ωραία, αλλά θα βελτιώνει την αίσθηση της επιδερμίδας σου και θα την αφήνει πολύ απαλή, σχεδόν μεταξένια. Θα ενυδατώσει το δέρμα, χωρίς να αφήσει οποιαδήποτε λιπαρή αίσθηση αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή. 

Τέλος, για να είναι ολοκληρωμένη η home spa περιποίηση δεν πρέπει να ξεχάσεις να φροντίσεις και τα πόδια σου με μία κρέμα ανάπλασης ποδιών, ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει καθημερινά τα ξηρά και ταλαιπωρημένα πόδια.