×

Are you NAKED Reloaded?

Πριν από αρκετούς μήνες, η Urban Decay, το brand που εδώ και δυο μίση χρόνια περίπου έφτασε στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι σταματά την κυκλοφορία του πιο θρυλικού προϊόντος της· την θρυλική παλέτα σκιών Naked. Στη θέση της παρουσίασε την Naked Reloaded Eyeshadow Palette και μας έβαλε για μια ακόμα φορά, να επαναπροσδιορίζουμε τις φυσικές αποχρώσεις.


Η Naked Reloaded Eyeshadow Palette περιέχει δώδεκα ολοκαίνουριες βελούδινες ματ και μεταξένιες σατινέ αποχρώσεις μέχρι λαμπερές υφές και παιχνιδιάρικα glitter.

Είναι πολύ σημαντικό ότι οι τέσσερις από τις πιο αγαπημένες μας σκιές είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος, για να τις απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο: “Bribe” ένα ματ ιβουάρ, “Barely Baked” ένα metallic απαλό χρυσό, “Boundaries” ένα ζεστό τερακότα και “neutral” ένα ματ ανοιχτό nude.

Και επειδή θέλουμε το look μας να διαρκεί, όλες οι σκιές της Naked Reloaded διαθέτουν την εκπληκτική σύνθεση της Urban Decay, που εξασφαλίζει σε κάθε απόχρωση βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και εξαιρετική αναμειξιμότητα. Οι αποχρώσεις της είναι πραγματικά για όλους και δημιουργήθηκαν για κάθε ηλικία, φύλο και τόνο επιδερμίδας.

Η Naked Reloaded Eyeshadow Palette είναι διαθέσιμη στα Sephora (Ερμού, The Mall, Golden Hall, Βριλησσίων, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης Τσιμισκή & Cosmos, Λάρισας, Ηρακλείου & Χανίων, Ρόδου), Hondos Center (Ομόνοια & Ερμού), Attica (City Link & Golden Hall) και atticabeauty.gr.