×

LIBRE, ένα άρωμα φόρος τιμής στην ελευθερία


Για μένα ελευθερία είναι να μη ξεχνάς ποτέ ποιος είσαι ή ποιος θέλεις να γίνεις. Ζήσε με πάθος για όσα σου αρέσουν κι αγαπάς. Γέλα, κλάψε, ερωτεύσου, νευρίασε, κάνε λάθη, ταξίδεψε, νιώσε με όλο σου το είναι. Κυνήγησε τα όνειρά σου και κάθε τι που θα έκανε εκείνη η αλήτισσα ψυχή που λέει και η Βίσση. Γιατί μερικές φορές, τα πάντα βρίσκονται εκεί. Στην ελευθερία των επιλογών σου! 

Το νέο άρωμα του YSL Libre είναι μια freestyle προσέγγιση του fougère, του κλασικού στυλ των ανδρικών αρωμάτων με νότες λεβάντας. Η ανατροπή που έκανε η Anne Flipo, ήταν να του αλλάξει «φύλο» και να το μετατρέψει σε ένα γυναικείο άρωμα, όπως ακριβώς έκανε ο Yves Saint Laurent, προσαρμόζοντας το ανδρικό σμόκιν στις γυναικείες αναλογίες τη δεκαετία του ’60.

H δημιουργός εξατομίκευσε το βασικό συστατικό των fougère αρωμάτων με νότες καρδιάς από Λεβάντα Diva Προβηγκίας για να τονίσει τη μεγαλοπρέπειά του, αναδεικνύοντας τις πιο ζεστές και πιο γλυκές πτυχές του αιθέριου ελαίου. Εντυπωσιακά φωτεινό, χάρη στο αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς και τη δροσερή λεβάντα. Αιθέριο, χάρη στο σπινθηροβόλο νερολί και το ζουμερό μανταρίνι. Φλογερό, χάρη στην υπνωτική βανίλια και το λαμπερό κεχριμπάρι. Ένα άρωμα που αποτελεί μια ωδή στην απόλυτη πολυτέλεια της σύγχρονης γυναίκας, την ελευθερία.