×

Kativa Colageno Anti-Age Deep Treatment Mask


Έχουμε την τάση να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με βαφές, πιστολάκι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζεις καταστρέφουν την τρίχα και την αφυδατώνουν. Συν ότι τα αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά δεν μακραίνουν γρήγορα. Γι' αυτό την Kativa Colageno Anti-Age Deep Treatment Mask (500ml/30€) πρέπει να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Γιατί εκτός του ότι περιποιείται την τρίχα σε βάθος, τα μαλλιά μυρίζουν υπέροχα για μέρες.

Η Kativa Colageno Anti-Age έχει δημιουργηθεί ειδικά για να αναζωογονεί και να αναδομεί τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά ή αυτά που φριζάρουν εύκολα. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι προστατεύει και δυναμώνει τα βαμμένα, ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά.

Χρησιμοποιώντας την Kativa Colageno Anti-Age τακτικά, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά! Οι πρωτεΐνες και τα φυσικά συστατικά που περιέχει, αναζωογονούν αναδομούν και θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα ώς τις άκρες. Το κολλαγόνο ενυδατώνει και φέρνει πίσω την χαμένη ελαστικότητα και δίνει όγκο στα μαλλιά. 

Τέλος, δεν περιέχει άλατα και θειικά στοιχεία. Plus: μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μετά τη θεραπεία κερατίνης Kativa Brazilian Straightening AlisadoBrasileno (δες εδώ).

Θα τη βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια και eshop όπως τα: BeautyΤestΒox, We love e-pharmacies & Hairtool.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας La Rou Hair Cosmetics.