×

FOREO LUNA 3 Facial Cleansing Brush for clear, glowing skin


Τα beauty gadget δεν είναι μόδα, είναι μικρά μυστικά που κάνουν την καθημερινή μας ρουτίνα πιο εύκολη και γρήγορη. Η LUNA 3 είναι η δικιά μου καινούρια εμμονή.

H Foreo Iδρύθηκε το 2013 από τον Σουηδό εφευρέτη Filip Sedic, με πάνω από 200 international πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Άλλωστε η FOREO απευθύνεται σε κάθε beauty lover, καθώς είναι.. FOR EveryOne!

Όπως έχει δηλώσει ο Filip Sedic, «Η σύζυγός μου, Ivana, είχε από πάντα ένα ιδιαίτερο πάθος για το skincare. Το 2012 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα γνωστό brand με facial brushes, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι τα αυτοαποκαλούμενα ‘Καλύτερα Προϊόντα’ τους έκαναν σταδιακά την επιδερμίδα της χειρότερη αντί να τη βελτιώνουν. Όταν είδα τη συσκευή ο ίδιος, δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα μπορούσε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα – τα nylon bristles και η κεφαλή μπορούσαν εύκολα να προσελκύσουν βακτήρια και ήταν εμφανώς πολύ σκληρά για την επιδερμίδα. Αλλά προς έκπληξή μας, δεν υπήρχε κάποια καλύτερη εναλλακτική στην αγορά. Έτσι, μέσα από πολλές συζητήσεις, οδηγηθήκαμε στο σχεδιασμό του πρώτου LUNA».

Η συσκευή LUNA 3 ανήκει στη βραβευμένη σειρά προϊόντων LUNA της σουηδικής εταιρείας ομορφιάς FOREO. Πρόκειται για μία ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου με χεράκια σιλικόνης που γλιστρούν με ευκολία πάνω στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, ενώ οι παλμοί χαμηλής συχνότητας απομακρύνουν τα κατακρατημένα υγρά για μείωση του πρηξίματος και εξαφάνιση των σημαδιών του γήρατος. Απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα σε μόλις 1 λεπτό και εξασφαλίζει στο δέρμα έναν πιο βαθύ, πιο σχολαστικό καθαρισμό. 

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η μεικτή, σχεδόν πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα μου με ξηρό Τ το έχει αγαπήσει. H LUNA 3 δεν έχει τρίχινο βουρτσάκι για να κοκκινίζει η επιδερμίδα μου αλλά πολλά χεράκια σιλικόνης (ασφαλή για τον οργανισμό, δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και BPA), τα οποία καθαρίζουν τους πόρους και την επιδερμίδα σε βάθος ενώ ταυτόχρονα της κάνουν μασάζ χωρίς να την ερεθίζουν.

Αναλυτικότερα...

H LUNA 3 σε συνδυασμό με gel καθαρισμού, κάνει το πρόσωπό μου σιγά σιγά να αλλάζει (λόγω του κρύου είχε γίνει υπερβολικά ευαίσθητο) και να λάμπει χωρίς να παρουσιάσει οποιοδήποτε ερεθισμό. Θέλει 15 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο, στο πηγούνι, τη μύτη και το μέτωπο και σε περίπου 1 λεπτό όλο το πρόσωπο είναι καθαρό με δυνατότητα επιλογής 16 επιπέδων δόνησης. Είναι επαναφορτιζόμενο (προσφέρει έως και 650 περιποιήσεις ομορφιάς), εξ ολοκλήρου αδιάβροχο και κοστίζει 199€. Ναι είναι ακριβό αλλά σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται να αλλάζετε βουρτσάκια κάθε 3 μήνες, αξίζει όμως τα χρήματά του 100%. Με απλά λόγια, είναι ο αφανής μας #skincare ήρωας!

Τρόπος Χρήσης

Κατεβάστε την εφαρμογή FOREO, ενεργοποιήστε τη συσκευή LUNA 3 και συνδεθείτε με την εφαρμογή μέσω Bluetooth. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε τις προτιμήσεις καθαρισμού και τα μασάζ σύσφιξης.

Σημείωση: μετά τη χρήση΄του, αφού το ξεπλύνω καλά, το περνάω με detol και το βάζω στο ντουλάπι μου.

* θα ακολουθήσει και δεύτερο ποστ για τα προϊόντα περιποίησης.