×

Φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών μετά τις διακοπές


Καλή εβδομάδα! Νομίζω πως όλοι επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές και μπαίνουν σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Μέσα σε όλα, χρειάζεται να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας. Γιατί όπως ακριβώς χρειαζόμαστε προστασία από τον ήλιο, έτσι έχουμε ανάγκη από τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών μετά τις διακοπές, ώστε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι μάσκες έχουν την τιμητική τους! Η Thank You Farmer True Water Deep Cotton Mask είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος εμποτισμένη με essence που αναπληρώνει άμεσα τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας. Αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και δροσιάς, ειδικά για το ερεθισμένο δέρμα και προετοιμάζει το δέρμα για να έχει ομαλή υφή πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Η Garnier Eye Tissue Mask είναι εμπλουτισμένη με χυμό πορτοκαλιού & υαλουρονικό, με αποτέλεσμα να ενυδατώσει και να κάνει την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο φωτεινή, πιο ανανεωμένη και πιο ξύπνια.

Επενδύουμε σε έναν ορό ενυδάτωσης, που βοηθά στην ενυδάτωση και τη φυσική επαναφορά του δέρματος. H υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και απελευθερώνει τα πολύτιμα συστατικά εκεί που η δράση τους είναι πιο σημαντική. Ο ενυδατικός ορός Hydrabio Serum της Bioderma προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί, λειαίνει το δέρμα και επαναφέρει τη λάμψη.

Φρόντισε το χρώμα των μαλλιών σου! To Color Protect της Apivita είναι ένα leave-in conditioner με ηλίανθο & μέλι για βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά. Βοηθάει στη διατήρηση και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύοντάς το από το ξεθώριασμα. Ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, μειώνει το φριζάρισμα και αναδομεί την ταλαιπωρημένη από τις επανειλημμένες βαφές τρίχα.

Και μην ξεχάσεις να προμηθευτείς μία κρέμα περιποίησης ποδιών, όπως η Relaxing Foot Care Cream της Bioselect που περιποιείται και ενυδατώνει τα σκασμένα πόδια μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Περιέχει Dictamelia, Ρούσκo, αιθέρια έλαια μέντας και θρούμπη.