×

Η νέα σειρά προσώπου της L’Erbolario έχει όλα τα οφέλη των φρούτων και λαχανικών


Η L’Erbolario παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο σειρά I Colori Dell’Orto, εμπνευσμένη από τα πολύτιμα οφέλη της φύσης! Πρωταγωνιστές της νέας σειράς τα φρούτα και λαχανικά από τον κήπο της εταιρίας, στο προστατευόμενο πάρκο Natura, στο Lodi, συνώνυμα της ευεξίας και πλούσια σε νερό, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες.

5 Aνάγκες-5 Δράσεις
Η σειρά περιλαμβάνει πέντε (5) διαφορετικές συνθέσεις που καλύπτουν πέντε διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, αύξηση πυκνότητας, θρέψη, εξισορρόπηση λιπαρότητας και καταπράυνση με ποσοστά περιεκτικότητας σε φυσικά συστατικά, έως και 99%!

Αγνές, φυσικές πρώτες ύλες από τον κήπο της L’Erbolario
Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, οι πρώτες ύλες καλλιεργούνται με τους πιο αυστηρούς κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας, χρησιμοποιώντας μόνο φυσική λίπανση και χωρίς κανένα χημικό, στον κήπο της L’Erbolario στο Lodi, στο καταπράσινο τοπίο του προστατευόμενου πάρκου του ποταμού Adda Sud, που περιβάλλει τη μονάδα παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2005 όλες οι γεωργικές δραστηριότητες της L’Erbolario είναι πιστοποιημένες από το ICEA (Institute for Ethical and Environmental Certification).

Ωφέλιμα για την επιδερμίδα και το περιβάλλον
Στη L’ Erbolario είμαστε φίλοι της φύσης… από τη φύση μας! Και γι’ αυτή τη σειρά, επιλέξαμε συσκευασίες απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθημερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιημένο κατά FSC από φορείς που πραγματοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC).

Κρέμες προσώπου: Οι περιέκτες των κρεμών προσώπου είναι φτιαγμένοι 100% από ανακυκλωμένο πλαστικό και από OWP (Ocean Waste Plastic), το οποίο ανακτήθηκε από τους ωκεανούς , τα ποτάμια και τις παραλίες. Κάθε περιέκτης έχει ένα QR code, σκάναρέ το και μάθε πότε και από που ανακτήθηκε το πλαστικό που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί ο συγκεκριμένος περιέκτης!
Μάσκες προσώπου: Το πλαστικό που χρησιμοποιήθηκε για τις σφαίρες μονοδόσης είναι ανακυκλώσιμο PET 80% από φιάλες νερού.
Προϊόντα καθαρισμού: Οι περιέκτες δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένο πλαστικό R-PET 100% από φιάλες νερού. Χάρη σ’ αυτήν μας την επιλογή, ξαναχρησιμοποιήθηκαν 550.000 πλαστικές φιάλες που μαζεύτηκαν από τα σκουπίδια και μετατράπηκαν σε πρώτη ύλη.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, προστασία και αύξηση πυκνότητας.

Φρέσκο κεράσι για ενυδάτωση και προστασία
Χυμό κεράσι για ενυδάτωση, ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας, καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης και αύξηση της πυκνότητας.
Εκχύλισμα φρέσκιας φράουλας για ενυδάτωση και προστασία
Εκχύλισμα από φρέσκο κόκκινο ραντίτσιο για αντιοξειδωτική προστασία και αύξηση πυκνότητας.

Κρέμα προσώπου για αφυδατωμένη επιδερμίδα
Πλούσια κρέμα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης για αφυδατωμένες επιδερμίδες, με εκχυλίσματα από φράουλα, κεράσι και κόκκινο ραντίτσιο. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης. 

Αφρός Καθαρισμού με αναζωογονητική δράση
Απαλός, ανάλαφρος αφρός καθαρισμού με πλούσια ενυδατικά συστατικά, ιδανικός και για ντεμακιγιάζ, με εκχυλίσματα από φράουλα, κεράσι και κόκκινο ραντίτσιο. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Υπερενυδατική μάσκα σε μορφή τζελ
Μάσκα ομορφιάς με υφή τζελ που ανακουφίζει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα με εκχυλίσματα από φράουλα, κεράσι και υαλουρονικό οξύ. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Kit ενυδάτωσης προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος 

Ένα πρακτικό σετ προσώπου 3 σε 1. Περιέχει: - Ενυδατική κρέμα προσώπου 50 ml - Αφρό καθαρισμού με αναζωογονητική δράση 100 ml - Ενυδατική μάσκα προσώπου 8 ml 

ΑΥΞΗΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση , αύξηση πυκνότητας, αντιοξειδωτική προστασία και σύσφιξη.

Χυμός από σταφύλι για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και σύσφιξη
Χυμός από ρόδι για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, και προστασία της μικροκυκλοφορίας
Χυμός από κυδώνι για ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία
Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού για αύξηση ελαστικότητας και αύξηση πυκνότητας
Στερόλες από ρόδι για ενυδάτωση και σύσφιξη.

Συσφικτική κρέμα προσώπου
Μια εξαιρετικά ευχάριστη κρέμα που βελτιώνει την δερματική χαλάρωση και χαρίζει τόνωση και λάμψη με εκχυλίσματα από σταφύλι, ρόδι και κυδώνι. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Γαλάκτωμα καθαρισμού και αναζωογόνησης
Γαλάκτωμα που καθαρίζει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα ενώ απομακρύνει αποτελεσματικά  ρύπους και μακιγιάζ με εκχυλίσματα από σταφύλι, ρόδι και κυδώνι. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Μάσκα-peeling για την αναδόμηση του προσώπου
Μάσκα απολεπιστική με εκχυλίσματα από σταφύλι και κόκκους από σπόρους σταφυλιού και αμύγδαλου που χαρίζουν στην επιδερμίδα σύσφιξη και τόνωση. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Κit αύξησης πυκνότητας προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος
Ένα πρακτικό σετ προσώπου 3 σε 1. Περιέχει: - Συσφιγκτική κρέμα Προσώπου 50 ml - Γαλάκτωμα καθαρισμού και αναζωογόνησης 100 ml - Μάσκα-peeling για την αναδόμηση του προσώπου 8 ml 

ΘΡΕΨΗ – ΓΙΑ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη και τόνωση.

Εκχύλισμα από φρέσκο πεπόνι για ενυδάτωση και θρέψη
Εκχύλισμα από φρέσκια κολοκύθα για θρέψη και τόνωση
Εκχύλισμα από φρέσκα καρότα για ενυδάτωση και θρέψη
Έλαιο από Καρότα για απαλότητα και αντιοξειδωτική προστασία
Έλαιο από βιολογική κολοκύθα για απαλότητα και αντιοξειδωτική προστασία

Κρέμα θρέψης για το πρόσωπο
Μια πλούσια κρέμα με εκχυλίσματα από πεπόνι, κολοκύθα και καρότο που θρέφει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και βελούδινη. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Διφασικό νερό καθαρισμού και ανάπλασης
Διφασικό νερό με διπλή δράση. Καθαρίζει ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια ενώ αναπλάθει την ξηρή επιδερμίδα. Με εκχυλίσματα από πεπόνι, κολοκύθα και καρότο. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Μάσκα επανόρθωσης
Μάσκα ομορφιάς με ευχάριστη υφή τζελ και εξαιρετικά θρεπτικές και τονωτικές ιδιότητες, με εκχυλίσματα από κολοκύθα και καρότο. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Κit θρέψης προσώπου για την ξηρή επιδερμίδα
Ένα πρακτικό σετ προσώπου 3 σε 1. Περιέχει: - Κρέμα θρέψης για το πρόσωπο 50 ml - Διφασικό νερό καθαρισμού και ανάπλασης 100 ml - Μάσκα επανόρθωσης 8 ml

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ - ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και εξυγίανση.

Εκχύλισμα από φρέσκο αγγούρι για ενυδάτωση και στυπτική δράση 
Εκχύλισμα φρέσκου μήλου για ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία 
Εκχύλισμα από φρέσκια ρόκα για ενυδάτωση και εξυγίανση της επιδερμίδας


Κρέμα Προσώπου για Ματ Αποτέλεσμα
Κρέμα με ελαφριά, μη λιπαρή υφή με ισχυρή ενυδατική και ρυθμιστική δράση, με εκχυλίσματα από αγγούρι, μήλο και ρόκα. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Τζελ καθαρισμού εξισορρόπησης της λιπαρότητας
Ευχάριστο τζελ με εκχυλίσματα από αγγούρι, μήλο και ρόκα που καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Είναι ιδανικό και για ντεμακιγιάζ. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Μάσκα- Καθαρισμού και απολέπισης για το πρόσωπο
Απολεπιστική μάσκα προσώπου με εκχυλίσματα από αγγούρι, ρόκα και άργιλο. Βοηθά το μικτό - λιπαρό δέρμα να καθαρίσει βαθιά και χαρίζει όμορφη ματ όψη. Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Κit εξισορρόπησης για λιπαρή επιδερμίδα
Ένα πρακτικό σετ προσώπου 3 σε 1. Περιέχει: - Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου 50ml - Τζελ καθαρισμού εξισορρόπησης της λιπαρότητας 100 ml - Μάσκα- Καθαρισμού και απολέπισης 8 ml

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και μείωση της ερυθρότητας.

Εκχύλισμα από φρέσκα φρούτα του δάσους για ενυδάτωση και προστασία της μικροκυκλοφορίας.
Εκχύλισμα από φρέσκο δαμάσκηνο για ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Εκχύλισμα από φρέσκια μωβ πατάτα για ενυδάτωση και μείωση της ερυθρότητας.
Έλαιο από σπόρους δαμάσκηνου για απαλότητα και σύσφιξη.
Έλαιο από μαύρο φραγκοστάφυλο για θρέψη και διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.


Καταπραϋντική κρέμα προσώπου
Κρέμα προσώπου που χαρίζει άμεση ανακούφιση κάθε φορά που το ευαίσθητο δέρμα το χρειάζεται. Με εκχυλίσματα από φρούτα του δάσους, δαμάσκηνο και μωβ πατάτα. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Ενυδατικό νερό καθαρισμού για το πρόσωπο
Νερό καθαρισμού προσώπου που απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ ανακουφίζοντας συγχρόνως το πιο ευαίσθητο δέρμα. Με εκχυλίσματα από Φρούτα του δάσους, δαμάσκηνο και μωβ πατάτα . Περιέχει 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Μάσκα προσώπου με καταπραϋντική δράση
Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία της επιφανειακής μικροκυκλοφορίας της επιδερμίδας. Με εκχυλίσματα από φρούτα του δάσους, δαμάσκηνο και έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου. Περιέχει 98% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Κit καταπραϋντικής δράσης για λιπαρή επιδερμίδα
Ένα πρακτικό σετ προσώπου 3 σε 1. Περιέχει: - Καταπραϋντική κρέμα προσώπου 50ml - Ενυδατικό νερό καθαρισμού για το πρόσωπο 100ml - Μάσκα προσώπου με καταπραϋντική δράση 8ml

Σχετικά με τη L’ Erbolario
Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά. Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.erbolario.gr

Facebook Page: L’ Erbolario Greece
Instagram Page: @erbolario_greece

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία. 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΑΠ. Παπανικολόπουλος A.E. www.papanikolopoulos.gr