×

Η Colonia Acqua di Parma είναι ένα γνήσιο μανιφέστο βιωσιμότητας του ιστορικού ιταλικού


Η Colonia Acqua di Parma είναι η νέα προσθήκη στην οικογένεια Colonia και είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό άρωμα. Πρόκειται για ένα γνήσιο έμβλημα του μανιφέστο βιωσιμότητας του ιστορικού ιταλικού Οίκου και γι’ αυτό παίρνει το όνομα του από το Acqua di Parma Futura.

Η βιωσιμότητα από τη σκοπιά της Acqua di Parma σημαίνει να διαφυλάσσεις τις παραδόσεις, να τις σέβεσαι και να τις ανανεώνεις μέσα από μια δυναμική και ζωηρή μετάβαση από το παρελθόν, στο παρόν και το μέλλον, έτσι ώστε να προστατευθεί και να μοιραστεί το αυθεντικό ιταλικό στιλ, ζωντανό και ανέγγιχτο στις μελλοντικές γενιές.

Η Colonia Futura είναι η σύγχρονη έκφραση αυτής της επιδίωξης για διαφύλαξη και προώθηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων που υφίσταται από τα πρώτα βήματα του Οίκου και τώρα παίρνει τη μορφή μιας ηθικής, διάφανης και βιώσιμης προσέγγισης. Ακολουθεί την παράδοση της Colonia, του εμβληματικού αρώματος του Οίκου, με την οσφρητική υπογραφή και την ποιότητα των Frutti d’Oro (περγαμόντο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ) του, αλλά το προβάλλει στο μέλλον με τη γνώση ότι η βιωσιμότητα είναι η αναγκαία συνθήκη για εξέλιξη.


Το νέο Eau de Cologne είναι ένα απόλυτα βιώσιμο άρωμα, από την ανακυκλώσιμη συσκευασία του έως τα 99% φυσικής προέλευσης συστατικά του, ενώ δανείζεται μερικά από τα πιο κλασικά και θελκτικά συστατικά της αρωματικής δομής της Cologne, επομένως και της ιστορίας της αρωματοποιίας. Επιλέγει τα καλύτερα και πιο πλούσια χαρακτηριστικά από τις αρχικές αισθητηριακές νότες και τις επανερμηνεύει με ένα ζωηρό και σύγχρονο στυλ.

Η συσκευασία είναι σχεδιασμένη, ώστε να είναι φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη. Μεταξύ των καινοτομιών αυτής της συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται το ανακυκλωμένο -ανακυκλώσιμο πλαστικό καπάκι, το dispenser (αντλία) που μπορεί να διαχωριστεί χωρίς δυσκολία από το γυάλινο μπουκάλι, η ετικέτα είναι φτιαγμένη με μαρμαρόσκονη από απόβλητα λατομείων και ο εμβληματικός κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χαρτόνι από τον οργανισμό FSC (Forest Stewardship Council). Ο ανακυκλώσιμος χαρακτήρας όλων αυτών των στοιχείων της Colonia Futura εκφράζει όλες τις προσπάθειες της Acqua di Parma να προωθήσει μια πιο συνειδητή χρήση των πόρων του πλανήτη και συγχρόνως να αποκομίσει τα οφέλη της κυκλικής οικονομίας. 


Η Colonia Futura, ήδη από τις πρώτες της νότες, εκφράζει μια αδάμαστη και γεμάτη ζωντάνια φύση. Η κάθετη και δυναμική δομή της αντηχεί από τις πρώτες διακριτικές νότες βετιβέρ που τυλίγονται μέσα σε μια λαμπερή κιτρώδη έκρηξη από Περγαμόντο, Λεμόνι και Γκρέιπφρουτ, τονισμένη με πικάντικες αποχρώσεις ροζ πιπεριού. Η ζωηρή αρχή γίνεται πιο απαλή στην καρδιά του αρώματος, όπου αποκαλύπτεται ένα γλυκό fougère και αρωματικό πνεύμα που χαρακτηρίζει αυτό το νέο άρωμα. Ένα φανταστικό ντουέτο μεταξύ της φρέσκιας λεβάντας και της σχεδόν απτής ευωδιάς του φασκόμηλου. Αυτή η αρμονία συμπληρώνεται ιδανικά, έχοντας ως φόντο της το βετιβέρ που δίνει μια ξυλώδη πινελιά με έντονα γήινη απόχρωση.

Εκτός από το Eau de Cologne, η συλλογή περιλαμβάνει Shampoo and Shower Gel και αποσμητικά σε σπρέι και στικ. 

Αναζήτησε τη σειρά στα πολυκαταστήματα Attica και στο atticabeauty.gr