×

Δερμοαπόξεση με διαμάντι στο Dermatique Medical Center Advanced Skincare


Μπορεί να ασχολούμαι με την ομορφιά δέκα ολόκληρα χρόνια αλλά δεν είχα επισκεφθεί ποτέ κάποιο κέντρο αισθητικής... μέχρι πριν λίγες μέρες! Η ιστορία ξεκινάει όταν η αγαπημένη μου beautymylife.gr -κατά κόσμος Πόπη Στεφανή- ανέβασε μια πραγματικά αφιλτράριστη φωτογραφία μετά δερμοαπόξεση με διαμάντι. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά κάποια φίλη έκανε τη θεραπεία, καμία όμως δεν ανέβασε το πρόσωπό της χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο ώστε να φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα. Για να μην τα πολυλογώ, δεν άργησα πολύ να κλείσω το δικό μου ραντεβού στο Dermatique Medclinic.

Όταν πήγα, αρχικά μου έκανε εντύπωση ο χώρος. Είναι μοντέρνος και ταυτόχρονα κλασικός. Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ περισσότερο, είναι ότι δεν προσπάθησαν να με πείσουν (να μου πουλήσουν) να κάνω πράγματα που δεν χρειάζομαι· αλλά μόνο αυτά που χρειάζεται η επιδερμίδα μου, όπως η δερμοαπόξεση με διαμάντι και μία θεραπεία με υαλουρονικό, γιατί η μάσκα έχει κάνει τη μύτη μου απίστευτα αφυδατωμένη.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος βαθύ καθαρισμού που αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα. Μετά την δερμοαπόξεση το δέρμα γίνεται λείο, απαλό, καθαρό και λαμπερό, ενώ ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα της αλλά γιατί επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεχάσετε την αντηλιακή σας. Διαρκεί 20-30 λεπτά και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2107255584 και 6908683517 ή να επισκεφθείτε το Dermatique Medclinic Advanced Skincare, Πατριάρχου Ιωακείμ 1 στο Κολωνάκι.