×

Η σειρά Revitalift Filler της L’Oréal Paris είναι αυτό που θέλει το δέρμα σου


Κάθε εποχή του χρόνου, το δέρμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Πιο συγκεκριμένα, το κρύο του χειμώνα επιδρά διαφορετικά στην επιδερμίδας μας. Αυτό σημαίνει ότι η ρουτίνα ομορφιάς μας, έχει ανάγκη από λίγη παραπάνω προσοχή απ’ ότι συνήθως και τι καλύτερο για το δέρμα σου από το υαλουρονικό οξύ

Αυτό το μαγικό συστατικό παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση κάνει τρομερά απαλή την επιδερμίδα και βελτιώνει σημαντικά την όψη της! Πέρα από αυτούς τους λόγους, που ήδη είμαι σίγουρη ότι σε δελεάζουν για να βάλεις αυτό το συστατικό στη ρουτίνα σου, η L’Oréal Paris δημιούργησε μια σειρά σειρά για που μπορούμε όλες να την αγοράσουμε.

Filler Αμπούλες > Ενυδατώνει εντατικά και ανορθώνει την επιδερμίδα μέσα σε μόλις 7 ημέρες, σε 6 βασικά σημεία του προσώπου. Εμπλουτισμένες με καθαρό υαλουρονικό οξύ στην υψηλότερη συγκέντρωση συγκριτικά με τα υπόλοιπα προϊόντα L’Oréal Paris και βιταμίνη Β5.

Filler Αντιρυτιδικός ορός προσώπου > Αντιρυτιδικός ορός εμπλουτισμένος με 1,5% καθαρό υαλουρονικό οξύ. Αναπληρώνει την υγρασία, προσφέροντας σύσφιξη, ομοιομορφία και μείωση των ρυτίδων. Άμεσα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά, φαίνεται πιο ελαστική, συσφιγμένη και ομοιόμορφη. Σε 1 εβδομάδα, η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ελαστικότητά της, φαίνεται πιο σφριγηλή και τονωμένη.

Filler Υφασμάτινη μάσκα προσώπου > Υφασμάτινη μάσκα προσώπου από ιαπωνικό βαμβάκι, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Το λεπτό της ύφασμα είναι κατάλληλο για ιδανική εφαρμογή στο περίγραμμα του προσώπου, στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες, επαναφέρει τον όγκο, συσφίγγει και μειώνει τις ρυτίδες.

Θα τα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών και στα super market με προϊόντα L’Oréal Paris.