×

Οι νέες αρωματικές σειρές Bouquet d’Oro & Bouquet d’Argento της L’Erbolario κάνουν τις φετινές πιο λαμπερές

Αποδίδοντας φόρο τιμής στη λαμπερή και υγιή επιδερμίδα και την «πολύτιμη» γοητεία μίας απαλής αίσθησης στο δέρμα, η L’Erbolario δημιούργησε και παρουσιάζει τις νέες αρωματικές σειρές Golden και Silver Bouquets! Ενσωματώνοντας στις συνθέσεις τους τα πλούσια και πολύτιμα φυσικά συστατικά από άνθη με σαγηνευτικά πέταλα σε αποχρώσεις από χρυσό και ασημί, οι νέες σειρές Bouquet d’Oro και Bouquet d’Argento ήρθαν να γεμίσουν φως τις καθημερινές μας στιγμές!

Bouquet d’Oro

Για τη σειρά Bouquet d’Oro η L’Erbolario αξιοποίησε με μοναδικό τρόπο τα πλούσια συστατικά της Kίτρινης Ίριδας, του Σολιδάγου και του Χαμομηλιού - λουλούδια με λαμπερό χρυσό χρώμα – συνδυασμένα αρμονικά με το «πολύτιμο» για το δέρμα χρυσό μέλι Acacia, σε μία σειρά που μας ταξιδεύει:

Άρωμα Βυθιστείτε στο φως και τον πλούτο του χρυσού με το άρωμα από Κίτρινη Ίριδα, Σολιδάγο και Χαμομήλι. Αρωματικές νότες Άνθους Πορτοκαλιάς, Ηλιοτρόπιου, Ίριδας, Τόνκα, Βανίλιας και Κεχριμπαρίου.

Αρωματική Κρέμα Σώματος Θα τονώσει και θα κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή χάρη στα εκχυλίσματα χρυσών λουλουδιών όπως η Κίτρινη Ίρις και το Σολιδάγο και, ταυτόχρονα, το δέρμα σας θα είναι απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο από τις απαλές ιδιότητες του μελιού Acacia. Για ένα λαμπερό δέρμα, με μαγευτικό και «λαμπερό» άρωμα.

Αφρόλουτρο Τα πολύτιμα εκχυλίσματα από Σολιδάγο, Κίτρινη Ίριδα και Μέλι Acacia  προσφέρουν όλες τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες με μια λεπτή δράση καθαρισμού.

Αρωματικό Σαπούνι εμπλουτισμένο με επιλεγμένα φυτικά δραστικά συστατικά, απόλυτα ικανά να καθαρίσουν αποτελεσματικά το δέρμα, καθώς και να το προστατεύσουν από την αφυδάτωση που προκαλεί το συχνό πλύσιμο των χεριών.

Αρωματική Πούδρα Λάμψης κατάλληλη για μαλλιά και σώμα, με λαμπερή δράση, η οποία δίνει ένα λαμπερό χρυσό αποτέλεσμα. Το εκχύλισμα Κίτρινης Ίριδας εμπλουτίζει τη φόρμουλα και κάνει το δέρμα σας απαλό και τα μαλλιά σας μεταξένια.

Αρωματικό Χώρου με Ξύλινα Sticks για να αποκτήσει το σπίτι ή το γραφείο το φως και τον πλούτο του χρυσού που του αρμόζει. Μια κομψή φιάλη-στολίδι που επιτρέπει στο άρωμα να κυκλοφορεί σε όλο τον χώρο, προσφέροντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Bouquet d’Argento

Με την αρωματική σειρά Bouquet d’Argento, η L’Erbolario δημιουργεί ένα μοναδικό μπουκέτο με εκχυλίσματα φυτών πλούσια σε ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν, τονώνουν και προστατεύουν ακόμη και τα πολύ ευαίσθητα δέρματα, ενώ τα φύλλα τους χαρακτηρίζονται για τις εκπληκτικές ασημί τους αποχρώσεις! Η σειρά Bouquet d’Argento περιλαμβάνει μοναδικά προϊόντα, όπως:

Άρωμα Ένα καθαρό και φωτεινό ασημένιο μπουκέτο που αποτυπώνεται σε ένα βαθύ άρωμα και με ασυναγώνιστη ενέργεια.
Νότες από: Petitgrain, Περγαμόντο, Φασκόμηλο, Φύλλα μέντας, μπαμπού και λευκός μόσχος.

Αφρόλουτρο με αποστάγματα από τα μαγικά ασημένια φύλλα της Ερείκης και του Φασκόμηλου, καθαρίζει σε βάθος με τον απαλό αφρό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στο δέρμα όλες τις αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες των φυτών.

Γαλάκτωμα Σώματος με πλούσια, εξαιρετικά ελαφριά και ευχάριστη υφή. Το γαλάκτωμα σώματος της σειράς Bouquet d’Argento ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στα πολύτιμα έλαια και το βούτυρο της καρύδας και του καρυδιού. Επιπλέον, τα εκχυλίσματα φυτών με ασημί φύλλα προσφέρουν όλη την αντιοξειδωτική τους δράση για ένα δέρμα μαλακό και τονωμένο.

Αρωματικό Σαπούνι, με εκχυλίσματα «ασημένιων» φύλλων Ερείκης και Φασκόμηλου, δίνει τόνωση και ενέργεια στο δέρμα των χεριών, ενώ το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο το κάνει πιο λείο και απαλό στην αφή.

Αποσμητική Λοσιόν σε σπρέι, που εμπεριέχει το μοναδική σύνθεση από Φασκόμηλο, Ερείκη, Άψινθο και Λεβάντα, εξαιρετικά πολύτιμα για την τόνωση και την προστατευτική δράση του ευαίσθητου δέρματος της περιοχής της μασχάλης, εγγυάται χάρη στα δραστικά συστατικά των φυτών φρέσκια και μακράς διάρκειας ευεξία.

Αρωματικό Χώρου με Sticks ένα πολύτιμο στολίδι και ένα αποτελεσματικό διάχυτο άρωμα ικανό να γεμίζει τα δωμάτια του σπιτιού και του γραφείου σας με ένα ευχάριστο άρωμα κάθε μέρα.

Αρωματικό Αυτοκινήτου ικανό να διατηρήσει σε καθημερινή βάση μια ανάσα αναζωογονητικής φρεσκάδας στο όχημα που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας.

Όλα τα προϊόντα των αρωματικών σειρών Bouquet d’Oro και Bouquet d’Argento περιέχουν έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη. Οι συσκευασίες είναι απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθημερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιημένο κατά FSC από φορείς που πραγματοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC). 

Ακολουθείστε τη L’Erbolario στα social media:
Facebook: L’ Erbolario Greece & Instagram: @erbolario_greece

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.