×

Μαθαίνουμε τη σωστή υγιεινή, διασκεδάζοντας παρέα με το Johnson’s!


Από πολύ μικρή ηλικία, είναι σημαντικό τα παιδιά να αποκτούν συνήθειες και αξίες που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, όπως η αξία της υγιεινής. Είναι απαραίτητο να τους εξηγήσουμε ότι η ρουτίνα σωστής υγιεινής παίζει σπουδαίο ρόλο στην προστασία της υγείας τους, αλλά και των αγαπημένων τους! Ειδικά αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και ο καιρός έχει πλέον αλλάξει, η διαδικασία αυτή δε χρειάζεται να είναι βαρετή! 

Για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, το Johnson’s® έχει ευρεία γκάμα προϊόντων που είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια: το JOHNSON’S® Kids Bubble Bath (750ml) συνδυάζει απαλό καθαρισμό με μεγάλες μπουρμπουλήθρες για την πιο διασκεδαστική ώρα της ημέρας, το JOHNSON'S® Baby Soft Wash (500ml) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και να την αφήνει απαλή και με υγιή όψη, χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα, και η JOHNSON'S® Baby Lotion (300ml) για την ολοκλήρωση της ρουτίνας με μασάζ & ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα του παιδιού λεία και απαλή. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία τόσο  για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. 


JOHNSON'S® Kids Bubble Bath: Αυτό το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δημιουργεί μεγάλες μπουρμπουλήθρες για να κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική! Είναι απαλό για τα μάτια όσο το αγνό νερό, με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών! 

JOHNSON’S® Baby Soft Wash: Το αφρόλουτρο Johnson’s Baby Soft  Wash καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα και την αφήνει λεία, μεταξένια και με υγιή όψη. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες! 

JOHNSON’S® Baby Lotion: Η Johnson’s Βaby λοσιόν με έλαιο καρύδας αφήνει τη βρεφική επιδερμίδα του  λεία και απαλή μετά από μόλις μία  χρήση. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες! 

Αναζητήστε τα στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών.

Επισκεφθείτε το website του Johnsons και τη σελίδα του στο Facebook.