×

Oι νέες virtual υπηρεσίες της Mac Cosmetics είναι γεγονός

 

Η εφαρμογή δοκιμής αποχρώσεων κραγιόν «Lipstick Try-On», είναι προσβάσιμη μόλις επιλέξετε ένα προϊόν lipstick και πατήσετε στην επιλογή «ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ» κάτω από την προεπισκόπηση της επιλεγμένης απόχρωσης και αφού δώσετε άδεια στην κάμερά σας για να ανοίξει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάζετε αποχρώσεις και να τις βλέπετε «επάνω» σας, μέχρι να καταλήξετε στην ιδανική!

Η εφαρμογή που βρίσκει την ιδανική σας απόχρωση «Foundation Try-On», είναι προσβάσιμη μόνο από κινητές συσκευές και μπορείτε να την επιλέξετε, είτε από την αρχική σελίδα, είτε πατώντας στο «ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ MATCH» όταν περιηγείστε στο προϊόν Studio Fix Foundation. Στη συνέχεια, θα πρέπει πάλι να δώσετε άδεια στην κάμερά σας να ανοίξει και αφού ελέγξει το φως και την απόσταση του προσώπου σας από την κάμερα, θα σας προτείνει την ιδανική απόχρωση. Pro Tip: Να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ και να είστε κοντά σε πηγή φυσικού φωτισμού!

Όλες αυτές οι πρωτοποριακές εφαρμογές και λύσεις, προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και εκφράζουν το σύγχρονο στυλ της μάρκας, την πολυδιάστατη φιλοσοφία της, αλλά και το δυναμισμό που αποπνέει από την αρχή της δημιουργίας της υποστηρίζοντας πάντα την τάση και τις ανάγκες της κάθε εποχής και προσφέροντας το απόλυτο customer experience.

@maccosmeticsgreece
#MACCOSMETICSGREECE
www.maccosmetics.gr