×

5 stylish σκελετοί γυαλιών Fendi

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της. Υπάρχουν αμέτρητες μορφές και σχήματα, αλλά ευτυχώς για εμάς οι νέοι stylish σκελετοί γυαλιών του ιταλικού Fendi  για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 με πρωταγωνιστές κομψά Γυαλιά Ηλίου και Οράσεως: κλασσικά και συνάμα σύγχρονα, τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από εμβληματικούς κώδικες του Οίκου σε νέες ερμηνείες και από τολμηρά σχήματα καθηλωτικής γοητείας.

Aυτά είναι τα αγαπημένα μου!

Το τετράγωνο μοντέλο διατίθεται σε διαφανές καφέ με χρυσαφί φακούς, διαφανές πράσινο επίσης με χρυσαφί φακούς, διαφανές γκρι με γκρι φακούς καθρέφτες και διαφανές πορτοκαλί με ασημί φακούς. Όλα φέρουν το μοτίβο με το λογότυπο FF στους φακούς.

fenti-2

Το μοντέλο σε σχήμα πεταλούδας διατίθεται σε ταρταρούγα με μοτίβο το λογότυπο FF και καφέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, ιβουάρ με φακούς καθρέφτες με μοτίβο το λογότυπο FF (μόνο στις μπουτίκ FENDI) και ριγέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

fenti-3


Το μοντέλο οράσεως σε σχήμα «cat eye» διατίθενται σε ταρταρούγα με μοτίβο το λογότυπο FF, μαύρο, ριγέ ταρταρούγα και ροζ.

fenti
fenti-5