×

Ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου, σώματος και μαλλιών από την Bodyfarm

 

Οι ελληνικές εταιρείες καλλυντικών μας κάνουν περήφανους σε Ελλάδα και εξωτερικό για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Η BODYFARM χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από τον πλούτο της ελληνικής γης, με αποτέλεσμα τα επικίνδυνα και τοξικά συστατικάνα έχουν αντικατασταθεί με φυσικά συστατικά σε ποσοστό έως και 100%. Επιπλέον κατά την παραγωγή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, ενώ περιέχουν μόνο φυσικά συντηρητικά κι αρώματα από το απέραντο αρωματοποιείο της ελληνικής φύσης.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, για το επόμενο προϊόν περιποίησης προσώπου/σώματος ή μαλλιών, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα.

Πρόσωπο

Αντιρυτιδική & Lifting Κρέμα Ημέρας με Γιαούρτι & Βασιλικό Πολτό που αυξάνει τη σφριγυλότητα της επιδερμίδας, βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των ελευθέρων ριζών, ενώ βοηθάει στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

Αντιρυτιδική & Lifting Μάσκα Νύχτας με Γιαούρτι & Βασιλικό Πολτό προσφέρει εντατική θρέψη και βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων.

Περιέχουν τα ενεργά συστατικά του γιαουρτιού λακτόζη και πρωτεΐνες, τα οποία αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, παρέχοντας αντιγηραντική δράση. Παράλληλα ο βασιλικός πολτός επιταχύνει την ανανέωσή των κυττάρων και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Οι αντιρυτιδικοί παράγοντες που περιέχει όπως Υαλουρονικό οξύ και Pullulan δρουν ακόμα πιο αποτελεσματικά προσφέροντας σφριγηλή, ομοιόμορφη και νεανική επιδερμίδα.

Σώμα

Αφρόλουτρο Cocoa Cookies με γλυκό άρωμα μπισκότου που δημιουργεί αίσθηση ζεστασιάς και πλούσια ενυδατική του δράση, που ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος.

Γαλάκτωμα Σώματος Cocoa Cookies με αναζωογονητικό γλυκό άρωμα μπισκότου για άμεση αίσθηση ευεξίας, που εξασφαλίζει ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Και τα δύο περιέχουν ενεργά εκχυλίσματα Αλόης και Jojoba βιολογικής καλλιέργειας, πλούσια σε βιταμίνες B,C,E και σε αντιοξειδωτικά ένζυμα, που ενισχύουν σε βάθος την άμυνα της επιδερμίδας.

Μαλλιά

Σαμπουάν με Γάλα Γαϊδούρας και σύνθεση ενισχυμένη με Βιολογική Αλόη, Λάδι ελιάς και Ιπποφαές. Καθαρίζει και προστατεύει την τρίχα, προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά.

Μάσκα Μαλλιών με Γάλα Γαϊδούρας και σύνθεση ενισχυμένη με Βιολογική Αλόη, Λάδι ελιάς και μαλακτικούς παράγοντες, τα οποία σε συνδυασμό με το Ιπποφαές προστατεύουν την τρίχα, προσφέροντας ζωντάνια και βελούδινη υφή στα μαλλιά. Επιπλέον, ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας χαρίζοντάς της λάμψη.

Serum Μαλλιών & Σώματος με Γάλα Γαϊδούρας και ενεργά έλαια από Ιπποφαές, Ελίχρυσο, Αργκάν, Μακαντέμια, Tζοτζόμπα. Προσφέρει άμεση απαλότητα και θρέφει την επιδερμίδα και αναζωογονεί τα μαλλιά. Ιδανικό για δέρματα με ατέλειες & ραγάδες και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Αναζητήστε τα στο eshop της Bodyfarm και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.