×

Η Holiday Collection 2020 της Laura Mercier περιλαμβάνει μια μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα μακιγιάζ και προϊόντα για το σώμα

Εμπνευσμένη από την επιβλητική κομψότητα του μπαλέτου και τις θηλυκές ρίζες του brand, αυτή η limited edition συλλογή παρουσιάζει συσκευασίες και χρώματα που τιμούν την αιθέρια ομορφιά, τη χάρη και τη δύναμη που διαθέτουν οι μπαλαρίνες του French Ballet Theatre στο Παρίσι – μια πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της έμπνευσης της Laura Mercier.

Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε με μια μεγάλη γκάμα από τολμηρές αποχρώσεις, πλούσια τελειώματα και πολυτελείς υφές. H  Ballet àParis Holiday 2020, περιλαμβάνει:

Prima Ballerina Mini Eyeshadow PaleCe

To δράμα και η παρακμή του μπαλέτου έχουν χορογραφηθεί μέσα από μια εκπληκτική παλέτα με έξι πρωτοεμφανιζόμενες σκιές. Δημιουργήστε ατέλειωτα looks με τρεις απαλές και φωτεινές ιριδίζουσες αποχρώσεις, δύο πλούσιες σε χρωστικές ματ και μια τολμηρή μεταλλική ροζ, όλες φτιαγμένες σε «ευέλικτες» υφές που σας επιτρέπουν να τις εφαρμόσετε και να τις αναμείξετε εύκολα.

Sweeping Beauty Essential Brush Collection

Αυτό το πολυτελές σετ παρουσιάζει πέντε πινέλα, ιδανικά για ταξίδια, ώστε να δημιουργείτε συναρπαστικά looks όπου κι αν βρίσκεστε. Το Fan Powder Brush, το Cheek Color Brush, το Smoke Eye Liner Brush, το All Over Eye Brush και το Eye Crease Brush της Laura Mercier κρύβονται μέσα σε ένα μαλακό ροζ δερμάτινο clutch δεμένο με μια κομψή κορδέλα.

Opening Night Cheek Palette

Αυτή η τριπλή παλέτα που περιλαμβάνει ρουζ, μπρόνζερ και highlighter χαρίζει φυσική λάμψη στα μήλα του προσώπου, αλλά και σε όλο το πρόσωπο, με φόρμουλες ρυθμιζόμενης έντασης που γλιστρούν στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα όμορφο και ροδαλό χρώμα υγείας.

Pure Canvas Primer Triplet

Προετοιμάστε την επιδερμίδα για μια άψογη εφαρμογή μακιγιάζ και συγχρόνως «κλειδώστε» μέσα της τα οφέλη της περιποίησης με αυτό το τρίο των Pure Canvas Primers σε φόρμουλες Hydrating (για ενυδάτωση), Blurring (για ματ αποτέλεσμα) και Illuminating (για λάμψη), οι οποίες τελειοποιούν και εξισορροπούν κάθε τύπο επιδερμίδας.

Rose PiroueCe Illuminator

Τιμώντας το ρομαντισμό της σκηνής τού Paris Ballet, αυτό το ρυθμιζόμενης έντασης illuminator φωτίζει τα μήλα του προσώπου με μια φυσική ροζ χρυσαφένια απόχρωση και σας επιτρέπει να ελέγξετε την ένταση της λάμψης, από απαλή ως έντονη. Αυτή η πούδρα στην περιορισμένης έκδοσης απόχρωση rosegold προσφέρει αψεγάδιαστη λάμψη και φωτεινό τελείωμα.

Caviar à Deux Mascara & Caviar SJck Duet

Ανακαλύψτε τη δεξιοτεχνία σε δύο πράξεις με αυτό το ντουέτο της Caviar Volume Panoramic Mascara στην απόχρωση Glossy Black και του Caviar Stick Eye Color στην απόχρωση Metallic Taupe, τα οποία προσφέρουν μια ρομαντική ιριδίζουσα σκιά στα μάτια και ένα πλούσιο look στις βλεφαρίδες.

Το Caviar Stick Eye Color είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη κρεμώδης σκιά σε στικ που προσφέρει εύκολη εφαρμογή, δυνατό, ρυθμιζόμενης έντασης χρώμα και διάρκεια που ξεπερνά τις 12 ώρες. Ολοκληρώστε το look με την Caviar Volume Panoramic Mascara για ένα έντονο look με όγκο και απαλές στο άγγιγμα βλεφαρίδες.

Stargazer Mini Caviar SJck Quartet

Δημιουργήστε ατέλειωτα looks με αυτό το κουαρτέτο περιορισμένης έκδοσης που περιέχει το εμβληματικό Caviar Stick Eye Color της Laura Mercier στις αποχρώσεις Amethyst, Au Naturel, Magnetic Pink και Intense Rosegold.

Το Caviar Stick Eye Color είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη κρεμώδης σκιά σε στικ που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και διάρκεια που ξεπερνά τις 12 ώρες. Με το δυνατό, ρυθμιζόμενης έντασης χρώμα τους και τα κρεμώδη, ιριδίζοντα και ματ τελειώματα, γλιστρούν αβίαστα πάνω στα βλέφαρα, χωρίς να «σπάνε» ή να φεύγουν από τη θέση τους. Η πολυτελής τους φόρμουλα σάς δίνει άφθονο χρόνο για να σβήσετε, να αναμείξετε, να σχεδιάσετε γραμμή, να γεμίσετε ή να τονίσετε, καταφέρνοντας να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look χωρίς κόπο.

Set To Perfect Translucent Loose Setting Powder & Puff Set

Η εμβληματική, βραβευμένη Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier διατίθεται τώρα σε μια συσκευασία περιορισμένης έκδοσης εμπνευσμένη από την κομψότητα του μπαλέτου. Μαζί με το διάσημο Velour Puff της Laura Mercier, το ντουέτο αυτό προσφέρει ένα λείο, διάφανο ματ τελείωμα που ανοίγει το δρόμο για μια αψεγάδιαστη 12ωρη απόδοση. Διατίθεται στην απόχρωση Translucent

Set To Glow Translucent Loose Setting Powder Glow & Brush Set

Η φωτεινή Translucent Loose Setting Powder – Glow της Laura Mercier διατίθεται τώρα σε σε μια συσκευασία περιορισμένης έκδοσης εμπνευσμένη από την κομψότητα του μπαλέτου. Μαζί με ένα Glow Powder Brush σε travel-size, το ντουέτο αυτό προσφέρει ένα υγιές, λαμπερό τελείωμα που ανοίγει το δρόμο για μια αψεγάδιαστη 12ωρη απόδοση.

BATH & BODY GIFT SETS

Luxe Indulgence Ambre Vanillé Luxe Body Triplet

Σε αυτή την πολυτελή τριπλέτα παρουσιάζονται η Ambre Vanillé Soufflé Body Crème, το Ambre Vanillé Crème Body Wash και το Ambre Vanillé Eau de Toilette της Laura Mercier.

Το Ambre Vanillé αναμειγνύει τον απαλό αισθησιασμό του κεχριμπαριού με τη ζεστασιά της βανίλιας, δημιουργώντας ένα άρωμα θηλυκής και σοφιστικέ κομψότητας. Εμποτισμένο με δροσερές φλοράλ νότες μανταρινιού, ορχιδέας Τίγρης και ηλιοτρόπιου και ενισχυμένο με αμύγδαλο, καστανή ζάχαρη, καρύδα και σανταλόξυλο με τόνους μόσχου, το αποτέλεσμα είναι ένα οικείο άρωμα, πλούσιο και συνάμα διακριτικό.

Luxe Indulgence Almond Coconut Body Triplet

Σε αυτή την πολυτελή τριπλέτα παρουσιάζονται η Almond Coconut Milk Soufflé Body Crème, το Almond Coconut Milk Crème Body Wash και το Almond Coconut Milk Eau de Toilette της Laura Mercier.

Με έμπνευση το άρωμα του Almond Milk και του Coconut Milk, η Laura δημιούργησε αυτό το σαγηνευτικό και ζεστό μείγμα gourmand συστατικών. Η δημιουργία της, το Almond Coconut Milk, περιέχει χυμώδεις νότες καρύδας, αμύγδαλου και βανίλιας, που συνδυάζονται με ηλιοτρόπιο και musk για μια πλούσια, αισθησιακή και γοητευτική εμπειρία.

Mini Body Soufflé Quartet

Για μια επιδερμίδα που αξίζει την υπέρτατη πολυτέλεια, ενδώστε σε αυτό το πολυτελές κουαρτέτο που περιλαμβάνει την Soufflé Body Crème με άρωμα Ambre Vanillé, Almond Coconut Milk, Fresh Fig και Crème Brûlée της Laura Mercier.

Όπως ακριβώς το γάλα θρέφει το σώμα, τα βασικά συστατικά αυτής της απαλής σαν μετάξι κρέμας τρέφουν την επιδερμίδα στη στιγμή. Με αίσθηση ανάλαφρης σαντιγί και μοναδικό άρωμα, αυτή η κρέμα σώματος εμπλουτίζει το δέρμα με πολύτιμα παράγωγα των Βιταμινών Α, C και Ε. Τα έλαια σπόρων σταφυλιού και πίτουρου ρυζιού μαλακώνουν το δέρμα, ενώ το εκχύλισμα βανίλιας και μελιού προσφέρουν καταπραϋντικά οφέλη. Το αμύγδαλο και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες ρυζιού, μαζί με την Προ-βιταμίνη Β5, παρέχουν ενυδάτωση, εξισορρόπηση και προστασία.

Hand Crème Quartet

Σε αυτό το πολυτελές σετ παρουσιάζονται τέσσερις κρέμες χεριών σε travel-size που αφήνουν στα χέρια αίσθηση βελούδινης απαλότητας με το μοναδικό άρωμα των Ambre Vanillé, Almond Coconut Milk, Crème Brûlée και Fresh Fig. Αυτές οι βαθιά ενυδατικές κρέμες χεριών συνεχίζουν να τα τρέφουν για ώρα αφότου έχουν απορροφηθεί από το δέρμα.

Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα a>ca, online στο attica e-shop & στο Hondos Center Γλυφάδας.