×

Μια εικονική φωτογράφηση βασισμένη εξ ολοκλήρου σε λήψεις με το Galaxy S21 Ultra από τον διάσημο φωτογράφο Rankin και τη μουσικό Stefflon Don

Η Samsung Electronics Co. Ltd παρουσίασε μία συλλογή με φωτογραφίες, βίντεο και περιεχόμενο για social media, που δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου με το νέο Samsung Galaxy S21 Ultra από τον παγκοσμίως διάσημο φωτογράφο Rankin.

Η Samsung και ο Rankin συνεργάστηκαν με τη Βρετανή ράπερ, τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Stefflon Don για μια φωτογράφιση προς τιμήν διάσημων γυναικών της δεκαετίας του ΄80, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις μελλοντικές γενιές μουσικών, όπως η Stefflon Don και μεταμόρφωσαν την κουλτούρα.

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη κάμερα επαγγελματικού επιπέδου του Galaxy S21 Ultra και τη λειτουργία 8K Video Snap, ο Rankin μπόρεσε εύκολα να απομονώσει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από βίντεο 8Κ. Έτσι, κάθε λεπτομέρεια της φωτογράφισης αποτυπώθηκε τόσο σε μια συλλογή φωτογραφιών όσο και σε μορφή βίντεο, για εύκολη κοινοποίηση από τα κανάλια των social media. Με τη λειτουργία Director’s View, οι μεταβάσεις στα βίντεο, η αναστροφή εικόνων και το zoom έγιναν κατευθείαν από τη συσκευή. Με την καινοτόμο λειτουργία Vlogger View, ο Rankin βιντεοσκόπησε ταυτόχρονα με την πρόσθια και οπίσθια κάμερα, καταγράφοντας περιεχόμενο από όλες τις οπτικές γωνίες της κάμερας, ενώ η λειτουργία 100x Space Zoom του επέτρεψε να πλησιάσει και να επικεντρωθεί στη «μούσα» του, Stefflon Don.Ο Rankin δήλωσε: «Για να δημιουργήσω πρωτοποριακό περιεχόμενο, αναζητώ νέες τεχνικές και μεθόδους. Η συνεργασία μου με την Stefflon Don, τη Samsung και το Galaxy S21 Ultra, μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω με ένα νέο τρόπο, παραμένοντας πιστός στις αρχές μου. Έκανα αυτό που αγαπώ κατευθείαν από ένα smartphone: δημιούργησα, αποτύπωσα, επεξεργάστηκα και παρήγαγα περιεχόμενο κατάλληλο για τα social media, για ένα project που επέκτεινε τη δουλειά μου προς μία κατεύθυνση που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Είμαι, επίσης, πολύ περήφανος που καταφέραμε να τιμήσουμε θρύλους της δεκαετίας του ’80, που εξέφρασαν ελεύθερα τη μοναδικότητά τους και συνεχίζουν να εμπνέουν τη σύγχρονη νέα γενιά».Η Stefflon Don τόνισε: «Οι καλλιτέχνες του ’80 άνοιξαν το δρόμο για να πετύχουν μουσικοί, όπως εγώ. Η συνεργασία μου με τη Samsung και τον Rankin ήταν μια φανταστική ευκαιρία για να τιμήσουμε το απίθανο στιλ και την ενέργειά τους».

Το Galaxy S21 Ultra είναι η νέα προσθήκη στη σειράς Galaxy S, που εδώ και δέκα χρόνια προσφέρει κορυφαία εμπειρία κινητής. Η σειρά διαθέτει τρεις εκδόσεις, για κάθε τρόπο ζωής. Με τα Galaxy S21 και Galaxy S21+, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν κάθε στιγμή στο έπακρο, έχοντας στα χέρια τους τις πιο σύγχρονες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει μία συσκευή ναυαρχίδα. Με το Galaxy S21 Ultra, η απόλυτη τεχνολογία αιχμής είναι διαθέσιμη σε εκείνους που θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. 

Με νέο τολμηρό σχεδιασμό, κάμερα και βίντεο με δυνατότητες επαγγελματικού επιπέδου, κορυφαία εμπειρία θέασης και πανίσχυρες εμπειρίες συνδεσιμότητας, το Galaxy S21 είναι το smartphone που αλλάζει τα πάντα και κάνει κάθε στιγμή, κάθε μέρα, επική.Με συσκευές όπως το Samsung Galaxy S21, και τη δύναμη των social media, οι νέοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν τη μοναδικότητά τους, ανακαλύπτοντας και ενισχύοντας τις γενιές πριν και μετά από αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Galaxy S21 Series, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Galaxy S21 και S21+, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s21-5g/ .