×

FOREO: My Skin, My Love, My Valentine

Φέτος γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στρέφοντας την προσοχή σου στο πρόσωπο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: εσένα!

Η FOREO ξέρει πολύ καλά πώς να μας φροντίζει και γι’ αυτόν το λόγο έχει τις πιο.. ερωτικές προσφορές για να γιορτάσει την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με τα πιο πρωτοποριακά και εκπληκτικά προϊόντα.

Η αγάπη και η φροντίδα του εαυτού μας αποτελεί την απόλυτη επένδυση και μας προσφέρει το πιο πολύτιμο δώρο: χρόνο αφιερωμένο αποκλειστικά σε εμάς, την ομορφιά και την ευημερία μας. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτούμε την εξαιρετική αυτή αφορμή, προσφέροντας στον εαυτό μας την πιο πολυτελή και χαλαρωτική εμπειρία ομορφιάς,  που θα ζεστάνει την καρδιά μας και θα προσφέρει λάμψη;



Οι εμβληματικές συσκευές περιποίησης LUNA 2, LUNA 3 MEN, LUNA mini 3, LUNA mini 2 και ESPADA έχουν ασυναγώνιστες προσφορές με εκπτώσεις έως και -25% στην επίσημη ιστοσελίδα της FOREO, της πιο επαναστατικής skin-tech μάρκας! Περιποιήσου τον εαυτό σου με το πιο απολαυστικό massage treatment που προσφέρει η σειρά LUNA, για την απόλυτη εμπειρία spa από την άνεση του σπιτιού σου!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βρει κανείς αποκλειστικές προσφορές και σε επιλεγμένα προϊόντα από τη σειρά της επαναστατικής οδοντόβουρτσας ISSA, η οποία έχει πολύ μαλακή σιλικόνη και με τους T-Sonic παλμούς χαρίζει ένα υγιές εκθαμβωτικό χαμόγελο, έτοιμο για.. φιλί!



Για την ολοκλήρωση του τελετουργικού ομορφιάς, η FOREO έχει δημιουργήσει τον πιο ιδανικό συνδυασμό με τα UFO και UFO mini, τις έξυπνες συσκευές που μεγιστοποιούν τα οφέλη των συμβατών sheet masks και χαρίζουν αφοπλιστική λάμψη και όψη υγείας στην επιδερμίδα: ανάμεσα στο σετ Diva και το Mini Max, δε θα ξέρεις τί να διαλέξεις!

Οι προσφορές για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στο foreo.com και θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.