×

Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου, το άρωμά σου και Happy Valentines Day

Αν έπρεπε να παρομοιάσω την ημέρα των ερωτευμένων με ένα καλλυντικών αυτό θα ήταν δύο! Άρωμα και κόκκινο κραγιόν, είναι τα δύο καλλυντικά που δίνουν περισσότερο βάση οι γυναίκες για να δώσουν το στίγμα της γιορτής των ερωτευμένων.

Μπορεί αυτήν τη χρονιά η ημέρα των ερωτευμένων να μας βρίσκει στο σπίτι, σε συνθήκες lockdown, ωστόσο οι παρακάτω επιλογές είναι ιδανικές για την ημέρα των ερωτευμένων και γενικά για όλες αυτές τις ημέρες που θέλεις να γιορτάσεις τον έρωτα.

Το κραγιόν που ταιριάζει στην σημερινή δεν είναι άλλο από το Rouge Dior 999 Velvet, ένα διαχρονικό και πολυτελές πορφυρό, κόκκινο χρώμα, προέρχεται το τριπλό 9 που παρουσίαζαν τα δύο πρώτα κραγιόν που κυκλοφόρησε ο Christian Dior, το 9 και το 99.



To Jo Malone, Scarlet Poppy είναι ένα πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα.



Ένα κόκκινο βερνίκι θα έχεις σίγουρα κι εσύ στο σπίτι, όπως το Essie Not Red-Y For Bed. Δημιούργησε ένα σχέδιο σύμφωνα με το γούστο σου, αλλά αν το χέρι σου δεν πιάνει... μπορείς απλά να τα βάψεις κόκκινα.



Η Calzedonia αφιερώνει romantic-chic αλλά και fun κομμάτια στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκλεπτυσμένες και χαριτωμένες κάλτσες με καρδιές στολίζονται από romantic-chicκυματιστό στρίφωμα, ενώ για όσους δηλώνουν single: «SINGLE, IDON’TCARE» και «PLEASE, NEXT!».



Αν είσαι single, μπορείς πολύ απλά να βάλεις το άρωμά σου, το κόκκινο κραγιόν σου, να αράξεις στον καναπέ και να απολαύσεις μια ρομαντική ταινία όπως το Valentine’s Day.

https://www.youtube.com/watch?v=4gS8P8NE3Gk

Happy Valentine's Day κόσμε!