×

Η Νέα Σειρά Pantene χωρίς σιλικόνη περιέχει ροδόνερο και βιοτίνη

Συνδυάζοντας τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη και ροδόνερο, η ΝΕΑ σειρά Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ Χωρίς Σιλικόνη κάνει καθημερινά θαύματα στα μαλλιά.


Σχεδιασμένη ειδικά για λεπτά μαλλιά, είναι γεμάτη θρεπτικά στοιχεία που θα θρέψουν, θα ενδυναμώσουν και θα κάνουν τα μαλλιά πιο πυκνά. Περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων για κάθε βήμα της μεταμόρφωσης των μαλλιών σας, που δεν περιέχουν σιλικόνες, και προσφέρουν και επιλογές χωρίς θειικά άλατα.

«Με αυτή τη γκάμα προϊόντων, θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης σε ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν ορισμένα συστατικά. Το νέο μας σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, με Ροδόνερο & Βιοτίνη, καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά, και η μάσκα χωρίς σιλικόνη, με micro-boosters, παρέχει βαθιά θρέψη χωρίς να βαραίνει τα λεπτά μαλλιά.»  Επιστήμονας του Pantene, Δρ. Jeni Thomas PhD

Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ, το δυνατό θρεπτικό μίγμα Pro-V για μαλλιά που χρειάζονται ένα θαύμα!


Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ που συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης PRO-V, με Ροδόνερο & Βιοτίνη, για ΜΑΚΡΙΑ και 100%  ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ & ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των λεπτών μαλλιών, για να παρέχει το σωστό επίπεδο θρέψης στα μαλλιά σας, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ δημιουργεί μια όψη με ανεβασμένη ρίζα & πιο πυκνές άκρες.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ & ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ από την παγκόσμια ομάδα επιστημόνων του Pantene. Δεν σταματάμε ποτέ να αναζητάμε νέες πηγές θρεπτικών στοιχείων και νέα μυστικά για τα μαλλιά. Τα Σαμπουάν, τα Conditioner και οι Μάσκες μαλλιών μας έχουν σχεδιαστεί ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ώστε να παρέχουν στα λεπτά μαλλιά την Ανόρθωση & τον Όγκο που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα τα εμπλουτίζουν με θρεπτικά στοιχεία. Έχουν ελεγχθεί από τους ειδικούς βιταμινών παγκοσμίως, στο Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών.

Η πλήρης σειρά  του Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ περιλαμβάνει:



Σαμπουάν Pantene ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ χωρίς θειικά άλατα, με Βιοτίνη + Ροδόνερο. Αυτό το σαμπουάν καθαρίζει απαλά τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, εμπλουτίζοντάς τα με τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται για να διατηρήσουν την υγρασία τους, έτσι ώστε να αποκτήσετε τα απαλά, ορατά πιο πλούσια & μακριά μαλλιά που επιθυμείτε. Ένα σαμπουάν που παρέχει πυκνότητα για ορατά πλούσια & πυκνά μαλλιά.

Οδηγίες: Κάντε μασάζ σε νωπά μαλλιά για να δημιουργήσετε αφρό. Ξεβγάλετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με τη σειρά Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ  . Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.



Σαμπουάν & Conditioner Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ χωρίς σιλικόνη, με Βιοτίνη + Ροδόνερο. Το σύστημα σαμπουάν και conditioner χωρίς σιλικόνη χαρίζει άμεση πυκνότητα και ορατή πιο πλούσια όψη στα μαλλιά σας. Επιπλέον, βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών σας κατά της φθοράς από το styling, εμπλουτίζοντάς τα με θρεπτικά στοιχεία, έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τα ορατά πυκνά & μακριά μαλλιά που επιθυμείτε.

Οδηγίες: Κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε νωπά μαλλιά για να δημιουργήσετε αφρό. Ξεβγάλετε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το conditioner στο μήκος των μαλλιών σας. Ξεβγάλετε καλά. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.



Μάσκα Μαλλιών ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ χωρίς σιλικόνη, με Βιοτίνη + Ροδόνερο. Η μάσκα μας που είναι χωρίς σιλικόνη και έχει micro boosters ενδυναμώνει τα λεπτά, αδύναμα μαλλιά σας κατά της φθοράς από το styling, μέσα και έξω, χωρίς να τα βαραίνει, έτσι ώστε να αποκτήσετε τα ορατά πλούσια & πυκνά μαλλιά που επιθυμείτε.

Οδηγίες: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά, αφήστε τη για 2 λεπτά, και μετά ξεβγάλατε καλά.



Spray Ενίσχυση όγκου μαλλιών Grow Thick. Σχεδιασμένο ειδικά για λεπτά ή αραιωμένα μαλλιά, το σπρέι ενίσχυσης όγκου μαλλιών της σειράς Pantene Pro-V Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ είναι μια θρεπτική φόρμουλα που ενεργεί για να δώσει στα μαλλιά σας μια πιο πυκνή όψη & αίσθηση ξεκινώντας από τη ρίζα. Η πανίσχυρη σύνθεση που συνδυάζει την επιστήμη Pro-V με ροδόνερο, βιοτίνη, βιταμίνη B3 και πανθενόλη, με micro boosters, συμβάλει στο να πυκνώσει τις ήδη υπάρχουσες τούφες μαλλιών και να σας δώσει την όψη που θα είχατε εάν είχατε 6.500 επιπλέον τούφες μαλλιών.

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το καθημερινά. Εφαρμόστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Ψεκάστε 15 φορές στη ρίζα για να καλύψετε το τριχωτό της κεφαλής από τα αφτιά και πάνω. Κάντε μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας. Μην ξεβγάλετε. Χτενίστε τα μαλλιά σας ως συνήθως. Η σύνθεσή του είναι αρκετά ελαφριά ώστε να χρησιμοποιείται και σε βαμμένα μαλλιά.



Λάδι Pantene 7σε1 για Ανάλαφρα Μαλλιά. Αυτή η μοναδική Pro-V φόρμουλα ελαίου για τα μαλλιά, με καστορέλαιο, βιοτίνη και ροδόνερο, έχει 7 καταπληκτικές ιδιότητες: 1) Δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά ενάντια της φθοράς από το styling, 2) Προστατεύει από το σχηματισμό ψαλίδας, 3) Βοηθά τα μαλλιά να ξεμπλέκονται ευκολότερα, 4) Προστατεύει τα αδύναμα μαλλιά από εργαλεία θερμότητας, 5) Χαρίζει ελαφριά λάμψη, 6) Τιθασεύει το φριζάρισμα, 7) Χαρίζει ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό άρωμα. Οδηγίες: Εφαρμόστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως επιθυμείτε. Μην ξεβγάλετε.

Γιατί αγαπάμε το Ροδόνερο και τη Βιοτίνη

Το ροδόνερο είναι γνωστό ότι βοηθά στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, χαρίζοντάς του φρέσκια όψη. Επίσης, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στην ενδυνάμωση των δερματικών κυττάρων και την αναγέννηση των δερματικών ιστών. Με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και φυσική αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, και αντιβακτηριακή δράση, αποτελεί ένα από τα απόλυτα ισχυρά συστατικά ομορφιάς. Αυτό το καθιστά μυστικό όπλο ομορφιάς των γυναικών σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες.

Η Βιοτίνη γνωστή ως βιταμίνη Β7αναγνωρίσμένη για τη συμβολή της στην υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Όπως και το φολικό οξύ, η βιοτίνη ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών B και είναι γνωστή σήμερα ως βιταμίνη B7. Η βιοτίνη είναι συστατικό των ενζύμων και εμπλέκεται στον ανθρώπινο μεταβολισμό, προωθώντας την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και των μαλλιών. Για την καλή ανάπτυξη του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, το σώμα χρειάζεται κερατίνη, το βασικό δομικό στοιχείο των ινών των μαλλιών και των νυχιών. Το σώμα με τη σειρά του, για να δημιουργήσει κερατίνη, χρειάζεται πρωτεΐνες και ένζυμα των οποίων σημαντικό μέρος είναι η βιταμίνη B7.

Pantene Pro-V Miracles ΓΕΜΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ, το δυνατό θρεπτικό μίγμα Pro-V για μαλλιά που χρειάζονται ένα θαύμα!