×

Το νέο ZX 2K Pure των adidas Originals είναι το sneaker που σπάει όλες τις συμβάσεις

Ήδη από την πρώτη τους κυκλοφορία, τα adidas Originals ΖΧ εκφράζουν την ασυμβίβαστη και προχωρημένη καινοτομία.


Σήμερα, τα adidas Originals παρουσιάζουν το ZX 2K Pure, τη νέα έκδοση του διάσημου sneaker, που, όπως πάντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και σπάει όλες τις συμβάσεις.

Το ZX 2K Pure έχει δημιουργηθεί από μια σειρά φαινομενικά διαφορετικών κομματιών και συνδυάζει έναν αριθμό διακριτών σχεδιαστικών στοιχείων και λεπτομερειών, παρουσιάζοντας όμως ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.



Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιών και τις τρεις εμβληματικές ρίγες της adidas. Στο κάτω μέρος του παπουτσιού ξεχωρίζει η καλυμμένη ενδιάμεση σόλα BOOST και η έντονη φτέρνα με κάλυμμα από TPU.

Φτάνοντας τον οπτικό σχεδιασμό της adidas στα όριά του, το  ZX 2K Pure κυκλοφορεί σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματικές εκδοχές: μαύρο με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και άσπρο της κιμωλίας, ανοιχτό κίτρινο με ιβουάρ και κρεμ.



Οι adidas creators που σπάνε τις συμβάσεις και δοκίμασαν πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα αίσθηση του ZX 2K Pure είναι η παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η τραγουδίστρια και μουσικός Μαρίνα Σάττι, το μοντέλο Ηρακλής Tsuzinov, ο trapper Saske, η χορεύτρια Άννα Τσακουρίδου, ο χορευτής Tasos Xiarcho, η vlogger Venetia Kamara, η τραγουδίστρια Natasha Kay, η youtuber Fosbloque, η standup comedian Super Kiki, ο vlogger Gingerbreadbae και η youtuber Katerina Op.

Το νέο ZX 2K Pure κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021 και είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και online σε επιλεγμένα sneaker stores.

Για να μάθεις περισσότερα για το νέο ZX 2K Pure, μπες στο adidas.gr και ακολούθησε μας σε Instagram, Facebook και Twitter, με #adidasZX και @adidasOriginals