×

Essence | Beauty, Made to work

Αυτή τη σεζόν, εστιάζουμε σαφώς στις Clean Beauty φόρμουλες - είτε για τα νέα προϊόντα ομορφιάς είτε για τα δημοφιλή bestseller. Πιστοί στο σύνθημα «Το λιγότερο είναι περισσότερο», φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά και να μην υπάρχουν αμφιλεγόμενες πρώτες ύλες στην παραγωγή των προϊόντων της σειράς Clean Beauty. Συγκεκριμένα, αποφεύγουμε τη χρήση PEGs, parabens και μικροπλαστικών σωματιδίων. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό φυσικών συστατικών και υποστηρίζουμε την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: για ακόμη περισσότερη διασκέδαση στο μακιγιάζ και στα δημιουργικά looks, πιο καινοτόμα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων με τη νέα βασική σειρά της essence. Η ευαίσθητη σειρά SKIN LOVIN’ είναι o απόλυτος ήρωας στο παιχνίδι του μακιγιάζ για όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που έχουν ευαίσθητο δέρμα, καθώς έχει μια ιδιαίτερα ήπια φόρμουλα. Τα προϊόντα δεν περιέχουν πρόσθετα αρώματα, αλκοόλ, σιλικόνες, parabens και ορυκτέλαιο και είναι μη φαγεσωρογόνα (non-comedogenic). Το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα μπορεί πλέον να αναπνέει με ανακούφιση, με τη σειρά SKIN LOVIN’ και να έχει επιπλέον ενυδάτωση χάρη στην Αλόη και την ενισχυτική δράση της.

Με τα νέα και βελτιωμένα προϊόντα Γαλλικού Μανικιούρ, η δημοφιλής τάση νυχιών γιορτάζει την επιστροφή της. Στα μάτια, τα πράγματα γίνονται έντονα και extreme με υπέροχες σκιές ματιών, ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα. Και τι φοράμε στα χείλη μας αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι; Σίγουρα: γυαλιστερά εφέ που μας δίνουν από λάμψη μέχρι και όγκο.

HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF EYE SERUM



Γεια σας φωτεινά μάτια! Η ενυδατική φόρμουλα του HELLO, GOOD STUFF! depuff eye serum με υαλουρονικό οξύ, καφεΐνη, χυμό αγγουριού 97% και vegan υποκατάστατο κολλαγόνου, είναι μια ώθηση αφύπνισης για τα κουρασμένα μάτια. Απλώστε λίγο ορό κάτω από τα μάτια για μία τέλεια φυσικά φρέσκια εμφάνιση. συστατικά

STAY ALL DAY 16H FOUNDATION 



Το δημοφιλές STAY ALL DAY 16H FOUNDATION αναβαθμίζεται καθώς η φόρμουλά του έχει αναθεωρηθεί πλήρως! Είναι πλέον απαλλαγμένο από σιλικόνες, parabens, μικροπλαστικά σωματίδια, αλκοόλ, αρώματα και έλαια- στην ίδια ασυναγώνιστη τιμή και με την ίδια απόδοση που έχει κερδίσει τους καταναλωτές εδώ και χρόνια. Το foundation κυκλοφορεί πλέον σε γυάλινη, υψηλής ποιότητας συσκευασία και με την εξαιρετικά απαλή υφή του, χαρίζει μια ομοιόμορφη, ομαλή επιδερμίδα για έως και 16 ώρες. Δίνει μεσαία έως υψηλή κάλυψη, είναι αδιάβροχο και δεν μεταφέρεται ακόμη και όταν φοράτε μάσκα.

SKIN LOVIN’ CONCEALER



Το πολυτάλαντο προϊόν ομορφιάς για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: το SKIN LOVIN 'CONCEALER κρύβει εύκολα κηλίδες και κοκκινίλες. Είναι ελαφρύ και η μη φαγεσωρογόνος σύστασή του είναι μόλις αισθητή και θρέφει το δέρμα με ενυδατική αλόη βέρα. Το κονσίλερ μπορεί να κτιστεί σε στρώσεις για μεσαία έως υψηλή κάλυψη.

I love extreme crazy volume mascara WATERPROOF



Την περιμέναμε καιρό, αλλά επιτέλους ήρθε: η μάσκαρα της essence με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η I love extreme crazy volume mascara, είναι τώρα διαθέσιμη και σε ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ εκδοχή. Χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο βουρτσάκι, η κρεμώδης υφή της με το εξαιρετικά μαύρο χρώμα, καλύπτει κάθε βλεφαρίδα και χαρίζει μέγιστο όγκο με μία μόνο εφαρμογή. Και είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει όλη την ημέρα -με άνεμο και βροχή, ιδρώτα και δάκρυα- καθώς είναι εγγυημένα αδιάβροχη.

OUT IN THE WILD EYESHADOW PALETTES



Θέλετε να βρεθείτε στη ζούγκλα; Να ξαπλώσετε σε ένα κρεβάτι από λουλούδια; Με τις υπέροχες παλέτες σκιών OUT IN THE WILD και τα δύο είναι δυνατά. Από ματ μέχρι μεταλλικά φινιρίσματα, η κάθε παλέτα περιέχει 12 αποχρώσεις που προσφέρουν τα τέλεια χρώματα για το μακιγιάζ στα μάτια - για λουλουδένιο ή φυσικό look. Οι αποχρώσεις στην παλέτα OUT IN THE WILD «Don’t stop blooming» κυμαίνονται από διακριτικό μπεζ και κομψό ροζέ μέχρι βαθύ κόκκινο του τριαντάφυλλου και μυστηριώδες ανθρακί. Εμπνευσμένη από τα χρώματα του φυλλώδους δάσους, η παλέτα OUT IN THE WILD «Don't stop beleafing» περιλαμβάνει αποχρώσεις ανοιχτού κρεμ, εκλεπτυσμένου γκρι-καφέ, μπρονζέ και σκούρου πράσινου. Και η πιο ξεχωριστή πινελιά: Η τρισδιάστατη αίσθηση των παλετών σε παρασύρει μόλις τις ανοίξεις στον μαγικό φυσικό κόσμο των τριαντάφυλλων και των φοινικόδασων. Εμπνευστείτε από τον άγριο κόσμο της ζούγκλας!

LIP CARE BOOSTERS



Φροντισμένα χείλη για το απόλυτο no-make-up look; Κανένα πρόβλημα: Η σειρά LIP CARE BOOSTER είναι το νέο must για απαλά, μαλακά και γεμάτα χείλη - το καθένα από αυτά έχει 10% περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια! Το Lip Peeling με πλούσιο έλαιο αβοκάντο, σε πρακτική συσκευασία σε στικ, εξασφαλίζει ελαστικά, απαλά χείλη και δίνει μια φρέσκια αίσθηση. Το Lip Butter με 10% λάδι καρύδας φροντίζει και αναπλάθει τα σκασμένα χείλη, ταξιδεύοντάς σας σε εξωτικούς προορισμούς. Το Lip Serum εμπλουτισμένο με έλαιο ροδάκινου, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη για ένα εντυπωσιακό, λαμπερό χαμόγελο.
Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για εσάς, κάθε μήνα μπορείτε να βρείτε νέα και συναρπαστικά προϊόντα αποκλειστικά διαθέσιμα στο www.essence.eu και να ανακαλύψετε εμπνευσμένα βίντεο, tutorials και απίθανα essence νέα στα social media.