×

Νέα The Moisturizing Soft Cream από την La Mer

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για την The Moisturizing Soft Cream είναι ότι η υφή της είναι πολυτελής (λίγο πιο ανάλαφρη από την αγαπημένη μας Crème de La Mer, διαθέτει φυσικό, λαμπερό φινίρισμα, και ζωηρή όψη στην επιδερμίδα. Ακόμη και η ευαίσθητη επιδερμίδα απολαμβάνει την αίσθηση ανακούφισης κατά την εφαρμογή αυτής της ενυδατικής κρέμας υψηλής απόδοσης, καθώς θα ανανεώσει και θα ενεργοποιήσει την άμυνα της επιδερμίδας.

Πώς αποκαλύπτει η The Moisturizing Soft Cream τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας;

Με την ανανέωση της προστατευτικής στιβάδας της. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν παράδοξο για τη φροντίδα της επιδερμίδας, αλλά με το να διατηρούμε την ενυδάτωση βαθιά στην επιδερμίδα και να αποβάλλουμε τους περιβαλλοντικούς ερεθισμούς, επιτρέπουμε στην επιδερμίδα να αναδείξει τη φυσική της λάμψη.



Το μυστικό για αυτήν την πλούσια, αλλά ανάλαφρης σύνθεσης ενυδατική, κρύβεται στις υπερ-απαλές της Ενυδατικές Σφαίρες. Το Miracle Broth™, ένα ένζυμο δημιουργημένο από άλγη, το οποίο περιέχει τις θρυλικές ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας, συνδυάζεται με το πλούσιο σε αντιοξειδωτική δράση Lime Tea, για να δημιουργήσει αυτά τα μικρά θαύματα που ανανεώνουν την προστατευτική στιβάδα και ενυδατώνουν σε βάθος, με σκοπό τη φυσική, ζωηρή λάμψη.

Θα τη βρεις στα καταστήματα καλλυντικών με προϊόντα La Mer.