×

Ν Ε Ο Secret Camouflage Concealer Brighten & Correct Duo

Η Laura Mercier παρουσιάζει το ΝΕΟ Secret Camouflage Brighten & Correct Duo, ένα εύχρηστο κονσίλερ 2-σε-1 που διορθώνει τις ατέλειες στην επιδερμίδα του προσώπου και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια χαρίζοντας μια φυσικά αψεγάδιαστη όψη.

Η Laura Mercier όρισε τη γαλλική έννοια του “camouflage” με το λανσάρισμα της bestselling παλέτας της, Secret Camouflage το 1996. «Το camouflage ήταν εξαρχής ο λόγος για τον οποίο θέλησα να ξεκινήσω το brand μου… ήταν ένας τρόπος να "ρετουσάρω” το πρόσωπο, έτσι ώστε η επιδερμίδα να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσική.»

https://www.youtube.com/watch?v=BMzShUH95uA

Διατηρώντας την τεχνική του Secret Camouflage, το καινοτόμο αυτό duo stick κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη από ποτέ. Με μια γκάμα 16 αποχρώσεων, πλούσιων σε χρωστικές, αυτό το κρεμώδες, διπλό κονσίλερ σβήνει άμεσα ακόμα και τις πιο έντονες ατέλειες, ενώ φωτίζει αποτελεσματικά την περιοχή κάτω από τα μάτια. Λειαίνει τις ατέλειες, κάνοντάς τες λιγότερο ευδιάκριτες, ενώ οι Skin Brightening Pearls (πέρλες λάμψης) και τα εκχυλίσματα φυτών βοηθούν στη μείωση της σκιάς κάτω από τα μάτια. Ταυτόχρονα, τα ενυδατικά του οφέλη συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας από τυχόν φλεγμονές και ενισχύουν τα επίπεδα υγρασίας, για άνετη εφαρμογή, που διαρκεί όλη μέρα.



ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Υψηλή Συγκέντρωση Χρωστικών − Πλούσιο σε χρωστικές με ανάλαφρη αίσθηση, επιτρέπει μέγιστη κάλυψη που δεν γίνεται αντιληπτή, ενώ προσφέρει αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα.

  • Σφαιρικά Σωματίδια Πούδρας για Blurring − Ανάλαφρα σωματίδια πούδρας, πλούσια σε φυσικό πυρίτιο, λειαίνουν την όψη της επιδερμίδας και κάνουν τις ατέλειες λιγότερο ορατές.

  • Εκχύλισμα Άνθους Λωτού − Συμβάλλει στη βελτίωση της όψης και της αίσθησης στην τραχιά, ξηρή επιδερμίδα που ξεφλουδίζει. Εξισορροπεί τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για ένα πιο καθαρό, υγιές δέρμα.

  • Πέρλες Λάμψης − Ένα φωτεινό μείγμα από πέρλες χρωστικών σε ροζ ή ασημί τόνους που φωτίζουν στη στιγμή την περιοχή κάτω από τα μάτια.

  • Φυτικό Εκχύλισμα Λάμψης − Αυξάνει τη μικροκυκλοφορία φωτίζοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.

  • Βούτυρο Σπόρων Murumuru − Καταπραϋντικό βούτυρο φυτικής προέλευσης, προσφέρει μια κρεμώδη και μαλακτική υφή, η οποία προσφέρει άνετη και φωτεινή εφαρμογή.

  • Σκουαλένιο Φυτικής Προέλευσης − Βοηθά στην τόνωση της ενυδάτωσης για μεγαλύτερη απαλότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια.




ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η ματ, κρεμώδης υφή προσφέρει αόρατη πλήρης και άνετη κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα. «Θαμπώνει» οπτικά τις ατέλειες λειαίνοντας την όψη του δέρματος, βοηθά στην καταπράυνση της ερεθισμένης επιδερμίδας και μειώνει την υπερβολική λιπαρότητα σε προβληματικές περιοχές. Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια δημιουργώντας μια φυσική, υγιή και φωτεινή όψη στην εν λόγω περιοχή. Βοηθά στην λείανση της επιδερμίδας, τονώνει την ενυδάτωση της για μια άνετη εφαρμογή που διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ η κρεμώδης μαλακτική υφή του γλιστρά απαλά γύρω από τα μάτια χωρίς να δημιουργεί αίσθηση «τραβήγματος».

Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδας.

TAG US F: @LauraMercierGR I: @LauraMercier @atticabeauty

SPREAD THE NEWS #lauramerciergr #secretcamouflageduo #atticabeauty