×

Η The Body Shop μας συστήνει εκ νέου το White Musk®.

Tο κλασικό και πολυαγαπημένο άρωμα των νεανικών μας χρόνων επανέρχεται στο προσκήνιο ανανεωμένο. Το White Musk® είναι ένα άρωμα φρέσκο, απαλό και διακριτικό αλλά με εντυπωσιακή δύναμη. Δεν είναι ένα άρωμα που απλά «φοράς». Είναι κομμάτι του εαυτού σου. Είναι η απαραίτητη υπενθύμιση προς τον εαυτό σου ότι η αυταγάπη, η αυτοέκφραση και η εσωτερική σου δύναμη είναι οι πιο σημαντικοί καθημερινοί σου σύμμαχοι.

Το άρωμα, που συνθέτει νότες από γιασεμί και κρίνο, είναι λουλουδάτο και ταυτόχρονα γεμάτο αισθησιασμό. Μία μικρή ποσότητα σε κάθε εφαρμογή είναι αρκετή για να εξασφαλίσει άρωμα μακράς διάρκειας. Λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να αναδυθούν οι σαγηνευτικές νότες που εξελίσσονται σε μία ευωδιαστή συμφωνία που ξυπνά τον αισθησιασμό και τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Και αυτό είναι αληθινά δυνατό. Η έκφραση της σεξουαλικότητας και η αυτοπεποίθηση είναι σύνθετα, όμορφα, πολυδιάστατα, ευμετάβολα στοιχεία της προσωπικότητάς μας και ήρθε η ώρα να τα φωτίσουμε και να τα αναδείξουμε! Ο λόγος που επιλέγουμε να φοράμε το White Musk® κάθε μέρα είναι ότι μας κάνει να θυμόμαστε πως η δύναμη να εκφραζόμαστε και να είμαστε ο εαυτός μας είναι μέσα μας. Ως έκφραση αυτοαντίληψης και αυτοπροσδιορισμού, η προσωπικότητά σου είναι δική σου. Όλα ξεκινούν από εσένα. Όλα όσα είσαι, όλα όσα πιστεύεις και θέλεις να εκφράσεις. Το σώμα σου είναι δικό σου, όπως δικό σου είναι και το δικαίωμα να αποφασίζεις για εσένα. Δικό σου το σώμα, δική σου και η δύναμη!

Ανακαλύψτε το signature άρωμα μιας ολόκληρης γενιάς. Θα σας αιχμαλωτίσει, είτε το ερωτεύεστε για πρώτη φορά είτε ξανά από την αρχή!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ

Η ιστορία του ξεκινά το 1981. Εκείνη τη χρονιά γεννήθηκε το White Musk®, ένα από τα πρώτα αρώματα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την The Body Shop. Το άρωμα, που έγινε αμέσως best seller, ήταν επαναστατικό για την εποχή του και η δημιουργία του αποτέλεσε ορόσημο για τον κόσμο της αρωματοποιίας και τη βιομηχανία αρωμάτων, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα με τεχνητό, συνθετικό musk: ένα πρωτοποριακό cruelty-free συστατικό που αντικατέστησε το ζωικής προέλευσης musk, το οποίο προέρχεται από το υπογάστριο των ενήλικων αρσενικών ελαφιών Moschus moschiferus (Μοσχέλαφο της Σιβηρίας). Ο αδένας που περιέχει τη λιπαρή, μυρωδάτη ουσία αποσπάται με βάναυσες και επώδυνες μεθόδους. Η απαράδεκτη αυτή πρακτική έπρεπε να σταματήσει.

Το 2021, η The Body Shop κάνει ένα ακόμα βήμα προς ένα ακόμα πιο ηθικό μέλλον. Αρχικά, το White Musk® είναι πλέον και επίσημα πιστοποιημένο ως vegan. Το άρωμα διατίθεται σε νέο, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι από 42% ανακυκλωμένο γυαλί, με αφαιρούμενη αντλία ψεκασμού έτσι ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της ανακύκλωσης. Και, τέλος, δεν υπάρχει κανένα αχρείαστο ή δευτερεύον υλικό συσκευασίας παρά μόνο το μπουκάλι, χωρίς κουτί, γεγονός που ενισχύει το φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ του αρώματος.

WHITE MUSK® EAU DE TOILETTE  

Νότες από γιασεμί και κρίνο σμίγουν στην αγκαλιά του musk συνθέτοντας ένα άρωμα λουλουδάτο και ταυτόχρονα άκρως αισθησιακό.

NΕΟ WHITE MUSK® PERFUME OIL ROLL-ON 

Απολαύστε το αγαπημένο σας άρωμα κάθε ώρα και στιγμή με το νέο roll-on της The Body Shop. Χωρά σε κάθε τσάντα, ακόμα και στην παλάμη ή την τσέπη σας.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ: WHITE MUSK® EAU DE PΑRFUM & PERFUME OIL

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ MUSK

Με το λανσάρισμα του White Musk® το 1981, η The Body Shop έσπασε τους κανόνες της διεθνούς αρωματοποιίας παρουσιάζοντας το δικό της, πρωτοποριακό cruelty-free musk. Το White Musk® έγινε έμβλημα της The Body Shop και αποτέλεσε το signature άρωμα μιας ολόκληρης γενιάς.

Με τα χρόνια, η The Body Shop διεύρυνε αυτή την αρωματική οικογένεια πετυχαίνοντας μοναδικούς συνδυασμούς, με υπέροχο κάθε φορά αποτέλεσμα, μέσα από την αρμονική συνένωση cruelty-free musk με διάφορα ταιριαστά συστατικά. Σήμερα, θα βρείτε μία ποικιλία από σαγηνευτικά musk αρώματα με διάφορες αρωματικές νότες. Αρώματα που γοητεύουν και ικανοποιούν κάθε γούστο και επιθυμία, ανάλογα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ WHITE MUSK® EAU DE PARFUMS ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ένας νέος, συναρπαστικός τρόπος να φοράτε το αγαπημένο σας signature άρωμα! Η The Body Shop μας συστήνει τα 3 νέα μέλη της οικογένειας White Musk®: 3 μοναδικά fragrance toppers, ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το εμβληματικό της άρωμα. Ξεχωρίστε ανάμεσά τους το δικό σας αγαπημένο Eau de Parfum και φορέστε το πάνω από το αυθεντικό White Musk ® της The Body Shop για να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας! Τώρα το άρωμά σας εκφράζει απόλυτα κάθε διάθεση και κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας! Ανακαλύψτε τα:

RADICAL EAU DE PARFUM
Εξατομικεύστε το Musk σας με ζωηρά εσπεριδοειδή, πράσινες πινελιές και γήινες νότες.

LOVER EAU DE PARFUM
Δώστε στο Musk σας πιο ζεστό χαρακτήρα με πικάντικες και παιχνιδιάρικες νότες.

FREE EAU DE PARFUM
Χαρίστε στο Musk σας πιο δροσερό χαρακτήρα με αναζωογονητικές νότες μεταλλικής φρεσκάδας.