×

#DiorCelebratesGreece | Private Viewing της επίδειξης Dior Cruise 2022


Με το γαλλικό οίκο DIOR να έχει ρίξει τους παγκόσµιους προβολείς στη χώρα µας, καθώς η νέα του συλλογή Cruise 2022, αποτέλεσµα πολλών µηνών έρευνας και προετοιμασίας, ήταν αφιερωµένη στον πλούτο της ελληνικής παράδοσης και το µεγαλειώδη ελληνικό πολιτισµό, έκλεψε τις εντυπώσεις και καθήλωσε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαµα µόδας και αριστοτεχνίας.

Αναµεσά τους οι εκλεκτές προσκεκληµένες της Parfums Christian Dior Hellas που συµµετείχαν σε ιδιωτική live προβολή.

Η ονειρεµένη βεράντα της Προεδρικής Σουίτας του Athens Capital Hotel, µε την εµβληµατική θέα στην Ακρόπολη των Αθηνών και τον Λυκαβηττό, αποδείχθηκε ιδανικό σκηνικό για να πλαισιώσει τις µαγικές εικόνες του ελληνικού αφηγήµατος της Maria Grazia Chiuri.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το µήνυµα που απηύθυνε στις καλεσµένες από τα παρασκήνια του show ο Peter Philips.

Ο δηµιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του µακιγιάζ Dior ανέδειξε τη συµβολή του µακιγιάζ στην υλοποίηση του οράµατος του οίκου, αποκάλυψε στις παρευρισκόµενες την έµπνευσή του πίσω από τα αποτελέσµατα µακιγιάζ που θα έβλεπαν σε λίγη ώρα στην πασαρέλα και δε δίστασε να µοιραστεί µαζί τους πώς τα δηµιούργησε, προτρέποντάς τις να «παίξουν» κι εκείνες µε τα σταρ προϊόντα που χρησιµοποίησε και τα οποία τις περίµεναν στο ειδικά διαµορφωµένο Dior make up station που είχε στηθεί στο χώρο.

Η βραδιά συνεχίστηκε συνοδεία καλοκαιρινών κοκτέιλ. Οι προσκεκληµένες, ανάµεσά τους, η Genevieve Majari, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλίφα, η Demy και άλλες, εφάρµοσαν ιδέες από το µακιγιάζ του Cruise Show και αντάλλαξαν συµβουλές για τα αγαπηµένα τους λουκ και προϊόντα οµορφιάς Dior που δεν αποχωρίζονται ποτέ, σε ένα κάλεσµα που αποδείχθηκε η καλύτερη έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

*Όλοι οι παρευρισκόµενοι της εκδήλωσης είχαν υποβληθεί σε τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού Covid-19.