×

Το ΝΕΟ Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist από την The Body Shop

Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί σημαντικά ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι, κάτι που για πολλούς συνδέεται και με την τηλεργασία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι προστατευμένη από τις εξωτερικές επιθέσεις. Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένη στους εσωτερικούς ρύπους, όπως είναι τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, ο καπνός από το τζάκι ή το τσιγάρο και οι εκπεμπόμενοι ρύποι είτε από συσκευές υγραερίου στην κουζίνα είτε από συσκευές θέρμανσης, όπως τζάκια, σόμπες κλπ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η καθημερινή πολύωρη έκθεση στο blue light, το μπλε φως ή ορατό φως υψηλής ενέργειας, που εκπέμπουν οι οθόνες των ψηφιακών ηλεκτρονικών συσκευών και, ως γνωστόν, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: ακόμα και αν περνάτε σχεδόν όλη την ημέρα σε εσωτερικούς χώρους, η προστασία της επιδερμίδας σας παραμένει εξαιρετικά σημαντική. Ευτυχώς, η The Body Shop έχει τη λύση!

Υποδεχτείτε το νέο Bouncy Jelly Mist από τη σειρά Drops of Youth™ της The Body Shop, που προστατεύει την επιδερμίδα του προσώπου τόσο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ρύπους όσο και από τις επιπτώσεις του blue light. Με προηγμένη σύνθεση που περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και βλαστοκύτταρα έντελβαϊς από τις Ιταλικές Άλπεις, αυτό το ανάλαφρο ενυδατικό spray προσώπου προσφέρει στην επιδερμίδα προστασία, αναζωογόνηση και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες!

190c13bde83935e3be0a60a8d5338b70ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ DROPS OF YOUTH™

Φροντίστε την επιδερμίδα του προσώπου σας κάθε μέρα, όλη μέρα με τη νέα ρουτίνα περιποίησης προσώπου Drops of Youth™ από την The Body Shop. Διατηρήστε την καθαρή, φρέσκια και προστατευμένη τόσο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ρύπους όσο και από τις επιπτώσεις του blue light, εξωτερικές επιθέσεις στις οποίες εκτίθεται καθημερινά, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού. Το Liquid Peel διαθέτει πλέον νέα, βελτιωμένη σύνθεση και προσφέρει ήπια απολέπιση. Το Youth Concentrate, το εμβληματικό serum και παγκόσμιο best-seller της σειράς Drops of Youth™, διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια και απαλή. Τέλος, το νέο Bouncy Jelly Mist προσφέρει άμεση προστασία και ενυδάτωση με διάρκεια έως και 24 ώρες, όπου κι αν βρίσκεστε! Και τα 3 είναι εμπλουτισμένα με βλαστοκύτταρα έντελβαϊς και μαζί συνθέτουν μία δυνατή vegan τριάδα περιποίησης προσώπου. Είναι στο χέρι σας!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLUE LIGHT

Το blue light ονομάζεται και μπλε φως ή ορατό φως υψηλής ενέργειας. Οι κύριες πηγές του είναι ο ήλιος και οι οθόνες των ψηφιακών ηλεκτρονικών συσκευών. Έτσι, αν οι τελευταίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και χρησιμοποιείτε μία τουλάχιστον συσκευή για αρκετές ώρες καθημερινά, η επιδερμίδα σας είναι περισσότερο εκτεθειμένη στο τεχνητό μπλε φως που, ως γνωστόν, συντελεί στην πρόωρη γήρανση και τη μελάγχρωση του δέρματος.** Επομένως, η προστασία της επιδερμίδας σας από τις επιπτώσεις του blue light είναι εξαιρετικά σημαντική για την ολοκληρωμένη φροντίδα της. Και το νέο Bouncy Jelly Mist της The Body Shop έρχεται για να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη και να προσφέρει ακόμα περισσότερα!*

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ EDELWEISS

Το έντελβαϊς είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Drops of Youth™ της The Body Shop. Ανθίζει σε ακραίες καιρικές συνθήκες στις κορυφές των Ιταλικών Άλπεων και φημίζεται για την εκπληκτική του ανθεκτικότητα, που οφείλεται στον ισχυρό φυσικό μηχανισμό αυτοπροστασίας, επούλωσης και ανάπλασης που διαθέτει. Τα βλαστοκύτταρα έντελβαϊς είναι το συστατικό που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα της σειράς Drops of Youth™. Χάρη σε αυτό το hero συστατικό η μοναδική αίσθηση φρέσκιας και ενυδατωμένης επιδερμίδας διαρκεί όλη μέρα!

P1187127-1440x1080ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 3 ΒΗΜΑΤΩΝ DROPS OF YOUTH™

ΒΗΜΑ 1: ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ Drops of Youth™ Liquid Peel 

Απομακρύνετε απαλά τις ακαθαρσίες που φράζουν τους πόρους και απαλλάξτε την επιδερμίδα σας από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Το Liquid Peel είναι vegan και περιέχει 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, με βασικό ενεργό συστατικό τα βλαστοκύτταρα έντελβαϊς, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φημίζονται για τις εκπληκτικές προστατευτικές τους ιδιότητες. Χάρη στην επαναστατική του σύνθεση διαθέτει απαλή υφή gel και προσφέρει ήπια αλλά αποτελεσματική απολέπιση, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος ρύπων, πιο λεία, απαλή και αναζωογονημένη.

ΒΗΜΑ 2: ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Drops of Youth™ Youth Concentrate 

Αυτό το αναζωογονητικό serum είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει πιο φρέσκια επιδερμίδα, με ορατά πιο υγιή όψη, καθώς συμβάλλει στην προστασία της από τους ρύπους ενισχύοντας τη φυσική της λάμψη. Και το καλύτερο; Διαθέτει πλέον βελτιωμένη σύνθεση και περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με βασικό ενεργό συστατικό τα βλαστοκύτταρα έντελβαϊς.

Το εμβληματικό serum της The Body Shop δεν είναι τυχαία παγκόσμιο best-seller, αφού βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις* ενώ παράλληλα συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα ώστε να δείχνει πιο λεία και απαλή, ελαστική και φρέσκια, κάθε μέρα, με μόνο 2 σταγόνες!

ΒΗΜΑ 3: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ New Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist 

Προστασία και αναζωογόνηση, εύκολα και γρήγορα! Το νέο Bouncy Jelly Mist περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, με βασικό ενεργό συστατικό τα βλαστοκύτταρα έντελβαϊς. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, εντός και εκτός σπιτιού, ώστε να παραμείνει επιδερμίδα σας προστατευμένη τόσο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ρύπους όσο και από τις επιπτώσεις του blue light.* Η μοναδική gel-to-mist σύνθεση έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει επίσης 24ωρη ενυδάτωση. Βάλτε το στην τσάντα σας και χρησιμοποιήστε το κάθε ώρα και στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!

*Το Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist της The Body Shop δεν παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB. **Οι επιπτώσεις του blue light όσον αφορά τη γήρανση του δέρματος δεν αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης εκ μέρους της The Body Shop.