×

Tο πιο καλοκαιρινό άρωμα της σεζόν αντλεί έμπνευση από τη φύση της Μεσογείου


Με όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη "Ήλιος", το Ilio, το νέο άρωμα του οίκου Diptyque, είναι ένα συμπύκνωμα του ίδιου του καλοκαιριού, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι.

Η φύση της Μεσογείου, όπου ο Yves Coueslant και ο Desmond Knox-Leet, οι δύο από τους τρεις ιδρυτές της diptyque, "γέμιζαν τις μπαταρίες τους" αποτελεί την έμπνευση πίσω από το νέο άκρως καλοκαιρινό άρωμα του οίκου.

Ο ήλιος βρίσκεται στην καρδιά του Ilio, του eau de toilette της καλοκαιρινής συλλογής 2021, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε hair mist. Με όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη "Ήλιος", το Ilio είναι ένα συμπύκνωμα του ίδιου του καλοκαιριού, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι – μια ανάσα ζεστού αέρα που "διακόπτουν" οι εθιστικές ευωδιές λουλουδιών και οπωροφόρων δέντρων. 

Με βασικό πρωταγωνιστή το φραγκόσυκο -ένα εμβληματικό, αντισυμβατικό φρούτο της Μεσογείου -το Ilio θα φωτίσει και θα δροσίσει το καλοκαίρι, προσθέτοντάς του νότες που συνδυάζουν το περγαμόντο, την ίριδα και το γιασεμί.

Υμνώντας το lemongrass – μια ακόμα χαρακτηριστική καλοκαιρινή ευωδιά, γνωστή για την ελαφρώς όξινη δροσιά και τις εντομοαπωθητικές της ιδιότητες –το νέο limited edition αρωματικό κερί εμπλουτίζει αυτή την "ηλιακή" συλλογή.

Τόσο το μπουκάλι του αρώματος και του mist, όσο και το βάζο του κεριού είναι διακοσμημένα με σχέδια του νεαρού Άγγλου καλλιτέχνη και illustrator Luke Edward Hall, ο οποίος με τον δικό του μοντέρνο τρόπο, αναζωπυρώνει την ομορφιά τού φωτός και του φυσικού κόσμου της Μεσογείου.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδας.