×

Beach delicious… by AVGERINOS COSMETICS


Το καλοκαίρι έφτασε και είναι απολαυστικό, sexy, με υπέροχο εξωτικό άρωμα και υπογραφή... AVGERINOS COSMETICS! Η πολυαναμενόμενη σειρά SUMMER ADDICT από την Ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών AVGERINOS COSMETICS, υπόσχεται να σας αναδείξει στην πιο λαμπερή ambassador του καλοκαιριού! 5 μοναδικές προτάσεις σε mists, λοσιόν και ξηρά λάδια για το Πρόσωπο, το Σώμα και τα Μαλλιά χαρίζουν λάμψη, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία και «φωνάζουν»… #beach_delicious!

Τα νέα SUMMER ADDICT προϊόντα έχουν βρει ήδη τη θέση τους στα πιο «ενημερωμένα» καλοκαιρινά νεσεσέρ και αποτελούν το νέο αγαπημένο summer trend των πιο δημοφιλών influencers, αφού χαρίζουν λάμψη και sex appeal σε συνδυασμό με την απαραίτητη καλλυντική προστασία και φροντίδα! Το δροσιστικό Face Mist ανακουφίζει την επιδερμίδα από τις υψηλές θερμοκρασίες, το Sun UV Hair Protection Spray προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, το Body & Hair Mist αρωματίζει εξωτικά το σώμα και τα μαλλιά, το Dry Tanning Oil Spf6 χαρίζει χρυσαφένιο μαύρισμα ενώ το Body Lotion to Oil με glitter ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λαμπερή με το πιο sexy διακριτικό glitter!


SUMMER ADDICT DRY TANNING OIL SPF 6

Πλούσιο θρεπτικό ξηρό λάδι έντονου μαυρίσματος με δείκτη αντιηλιακής προστασίας spf 6 και ένα ειδικά σχεδιασμένο κοκτέιλ φυτικών ελαίων για ενισχυμένη καλλυντική περιποίηση χωρίς περιττή λιπαρότητα.

Η σύνθεσή του περιέχει:

Έλαιο από καρότο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση και ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το έλαιο από καρύδι χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πολύτιμα λιπαρά οξέα ωμέγα 3, 6 και 9, αντιοξειδωτικές ουσίες, μελατονίνη, ελλαγικό οξύ, βιταμίνες Β, Β1, Β2 , Ε και νιασίνη προσφέρει ενισχυμένη θρέψη, ενυδάτωση και προστασία από το οξειδωτικό στρες.

Το έλαιο Argan πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, ω6, ω3, α-λινολεϊκό οξύ, τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) και στερόλες εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρει ενισχυμένη θρέψη, προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

Το έλαιο από καρπούς ηλίανθου χάρη στις πρωτεΐνες τανίνη, λεκιθίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, σελήνιο, ψευδάργυρο, λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, Β, C, Ε, Κ και νιασίνη που περιέχει ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

Το έλαιο αμυγδάλου πλούσιο σε λινολεϊκά τριγλυκερίδια, ολεϊκό και παλμιτικό οξύ, πρωτεΐνες, βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D και Ε, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία όπως ποτάσιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και αποκαθιστά το φυσικό pH του δέρματος.

Έχει υπέροχο SUMMER ADDICT άρωμα με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο – θυμίζει ατελείωτα, μαγικά ελληνικά καλοκαίρια!

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόζετε το λάδι πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε συχνά και οπωσδήποτε μετά από το κολύμπι αφού, πρώτα, σκουπίσετε απαλά την επιδερμίδα.


SUMMER ADDICT BODY & HAIR MIST

Ανάλαφρο, αισθησιακό σπρέι σώματος και μαλλιών που αρωματίζει, χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Χάρη στους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει, διατηρεί το δέρμα και τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, λεία και λαμπερά, αρωματίζοντας αισθησιακά κάθε σας κίνηση!

Η σύνθεσή του περιέχει:
  • Αλόη: Προσφέρει άμεση αναζωογονητική δράση.
  • Χαμομήλι: Συμβάλλει στην αναδόμηση της τρίχας και της επιδερμίδας, δίνει ελαστικότητα, λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά και το δέρμα.
  • Προβιταμίνη Β5: Ενυδατώνει την επιδερμίδα και περιορίζει το σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών.
Έχει υπέροχο SUMMER ADDICT άρωμα με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο – θυμίζει ατελείωτα, μαγικά ελληνικά καλοκαίρια!

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε το σώμα ή τα μαλλιά σας και ανανεώνετε όσο συχνά επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.


SUN UV HAIR COLOR PROTECTION & CONDITIONER SPRAY

Χαρίστε στα μαλλιά σας ένα εκτυφλωτικό καλοκαίρι λάμψης και ενυδάτωσης με το Αντιηλιακό Προστατευτικό χρώματος & μαλακτικό σπρέι για τα μαλλιά. Ιδανικό για πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, διαθέτει αντηλιακό φίλτρο ενάντια στην ακτινοβολία UV, ελαχιστοποιώντας τις βλαβερές επιπτώσεις στα μαλλιά. Προστατεύει από το ξεθώριασμα του χρώματος, τιθασεύει τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα κατά την έκθεση στον ήλιο, στην άμμο και στο αλάτι της θάλασσας.

Η σύνθεσή του περιέχει:
  • Polymnia Sonchifolia Root: προστατεύει από την ξηρότητα και χαρίζει άμεση λάμψη που διαρκεί.
  • Ηλίανθο: προστατεύει και επανορθώνει τα φυσικά, βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό, περιορίζει το ξεθώριασμα του χρώματος.
  • Χαμομήλι: Συμβάλλει στην αναδόμηση της τρίχας, δίνει ελαστικότητα, λάμψη και ζωντάνια στο φυσικό χρώμα των μαλλιών.
  • Προβιταμίνη Β5: Ενυδατώνει και περιορίζει το σπάσιμο στις άκρες.
Έχει υπέροχο SUMMER ADDICT άρωμα με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο – θυμίζει ατελείωτα, μαγικά ελληνικά καλοκαίρια!

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά πριν την έκθεση στον ήλιο για προετοιμασία και θρέψη και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας για προστασία και μάλαξη. Επαναλάβετε την εφαρμογή μετά το κολύμπι ή όσο συχνά επιθυμείτε.


BODY LOTION TO OIL with glitter

Μία άκρως καλοκαιρινή και έντονα θρεπτική Body Lotion με μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει τα οφέλη τόσο της κρέμας όσο και του ελαίου για έντονη, αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος – σχεδόν σαν μια διπλή θεραπεία σε ένα βήμα!

Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Ειναι ειδικά σχεδιασμένο για το καλοκαίρι με διακριτκό glitter που θα τονώσει δυναμικά τη διάθεσή σας και θα σας χαρίσει μια υγιή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα αναδεικνύοντας το μαύρισμα σας.

Έχει υπέροχο SUMMER ADDICT άρωμα με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο – θυμίζει ατελείωτα, μαγικά ελληνικά καλοκαίρια! 

ΧΡΗΣΗ:  Εφαρμόστε σε στεγνό ή νωπό δέρμα και απλώστε με κυκλικές κινήσεις μέχρι η κρέμα να γινει λάδι και να απορροφηθεί τέλεια απο την επιδερμίδα σας.


SUMMER ADDICT FACE MIST

Το αντίδοτο στον καύσωνα!

Σούπερ ενυδατικο face mist που κρατά φρέσκια και δροσερή την επιδερμίδα με 95,3 % συστατικά φυσικής προέλευσης!

Η σύνθεσή του περιέχει:
  • Εκχύλισμα από αλόη που ανακουφίζει από την έντονη ζέστη και τους ερεθισμούς και προσφέρει άμεση αναζωογονητική δράση.
  • Αμαμελίδα που προστατεύει από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.
  • Mικροκρυστάλλους μενθόλης που χαρίζουν άμεση αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.
Η φόρμουλά του είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες και εξαιρετικά συστατικά που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ενώ χαρίζει μια υπέροχη, φυσική λάμψη υγείας.

Σταθεροποιει το μακιγιαζ καθώς χρησιμοποιείται και σαν make up fixer.

Tip: Κρατήστε το SUMMER ADDICT FACE MIST στο ψυγείο για ακόμα πιο δροστιστική/ αναζωογονητική αίσθηση όταν αγγίξει την επιδερμίδα σας.

ΧΡΗΣΗ
  • ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ για άμεση δροσιά και αναζωογόνηση, κάτω από τον καυτό ήλιο.
  • ΣΤΟ SKINCARE πριν την ενυδατική σας κρέμα, σε καθαρό πρόσωπο, για extra boost ενυδάτωσης.
  • ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ για να «βρέξετε» τα πινέλα ή τα σφουγγαράκια μακιγιάζ.
  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ και χαρίζει λαμπερό φινίρισμα.
  • Για αναζωογόνηση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Όλα τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν VEGAN σύνθεση, είναι δερματολογικά ελεγμένα και parabens/gluten free ενώ κυκλοφορούν στο υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα SUMMER ADDICT με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο που θυμίζει ατελείωτα, μαγικά ελληνικά καλοκαίρια!

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς SUMMER ADDICT by AVGERINOS COSMETICS
στο super ανανεωμένο e-shop www.avgerinoscosmetics.gr!


Καταστήματα AVGERINOS COSMETICS:

Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β II 210 3246901
Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 II 210 6820844
Κηφισιά, Κασσαβέτη 1 II 210 8086316
Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 (Showroom, Χονδρική & Λιανική Πώληση) II 210 2796238